1. Liebherr XRF 5220

Liebherr XRF 5220 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Liebherr XRF 5220 SFNe 5227-20. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Liebherr XRF 5220. 

Specificaties Liebherr XRF 5220
MerkLiebherr
FabrikantcodeSFNe 5227-20

Over Liebherr SFNe 5227-20

De Liebherr XRF 5220 is dé perfecte koelkast om al je boodschappen georganiseerd te bewaren, zelfs als je met meer dan 5 personen bent. Met zijn ruime opslagcapaciteit biedt deze koelkast voldoende ruimte voor al je verse producten en drankjes, waardoor je altijd alles bij de hand hebt. Dankzij het slimme ontwerp en de handige indeling van de Liebherr XRF 5220, kun je heel eenvoudig al je boodschappen overzichtelijk ordenen. Met verschillende verstelbare glazen plateaus, flessenhouders en deurvakken biedt deze koelkast voldoende flexibiliteit om al je producten op de meest efficiënte manier op te bergen. Daarnaast beschikt de Liebherr XRF 5220 over een speciale groente- en fruitlade, waarin je je verse producten langer vers kunt houden. Naast zijn praktische indeling, heeft de Liebherr XRF 5220 ook een stijlvol design dat naadloos in elke keuken past. Met zijn strakke lijnen en moderne uitstraling voegt deze koelkast een vleugje elegantie toe aan je interieur. Bovendien is de Liebherr XRF 5220 voorzien van energiezuinige technologie, waardoor je niet alleen geniet van een georganiseerde koelkast, maar ook bijdraagt aan een duurzame toekomst. Kortom, met de Liebherr XRF 5220 heb je alles wat je nodig hebt om je boodschappen perfect georganiseerd te houden en teg.

Pluspunten
  • In de side-by-side heb je extra veel ruimte voor al je boodschappen. In de vershoudzone van de koelkast blijven groenten en fruit langer vers. Dankzij de topklasse bouwkwaliteit gaat de side-by-side jarenlang mee.

Minpunten
  • Een koelkast met energieklasse E is niet energiezuinig. De vrieskast heeft geen luchtcirculatie, dus je vriesproducten koelen niet gelijkmatig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Liebherr XRF 5220

Bekijk of de Liebherr XRF 5220 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Liebherr SFNe 5227-20, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!