1. blackfriday
  2. Liebherr SFNbde 5227-20

Liebherr SFNbde 5227-20 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Liebherr SFNbde 5227-20 SFNbde 5227-20. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Liebherr SFNbde 5227-20. 

Specificaties Liebherr SFNbde 5227-20
MerkLiebherr
FabrikantcodeSFNbde 5227-20

Over Liebherr SFNbde 5227-20

Met de Liebherr SFNbde 5227-20 heb je voldoende ruimte om al je diepvriesfruit, ovensnacks en restjes pasta en curry op te slaan. Deze vriezer is voorzien van maar liefst 7 lades, waardoor je genoeg plek hebt voor de boodschappen van 3 tot 4 personen. Je kunt dus gemakkelijk meerdere broden bewaren en in de extra diepe SpaceBox kun je zelfs 5 pizzadozen op elkaar stapelen. Het gebruiksgemak van deze vriezer is ook een groot pluspunt. Met de handige hevelgreep kun je de deur snel en eenvoudig openen, zelfs met één hand. Hierdoor slijten de deurrubbers ook minder snel, waardoor je vriezer langer meegaat. Daarnaast hoef je je geen zorgen te maken over ijsvorming, dankzij het No Frost systeem blijven de vrieslades en je boodschappen ijsvrij. En alsof dat nog niet genoeg is, is de condensor afgedekt, waardoor er geen stof op het rooster valt. Dit betekent dat je minder tijd hoeft te besteden aan onderhoud. Met de Liebherr SFNbde 5227-20 haal je een ruime en gebruiksvriendelijke vriezer in huis. Geniet van het gemak van voldoende opbergruimte, een handige deuropening en het No Frost systeem. Daarnaast hoef je je geen zorgen te maken over stof op het rooster. Kortom, een vriezer die perfect is voor het opslaan van al je.

Pluspunten
  • Dankzij zijn topklasse bouwkwaliteit gaat hij jarenlang mee. De vriezer werkt ook in onverwarmde ruimtes zoals een schuur of een garage met een minimale omgevingstemperatuur van 0 graden Celsius. Dankzij de afgedekte condensor bespaar je energie en heeft de vriezer geen onderhoud nodig.

Minpunten
  • De vrieskast heeft geen luchtcirculatie, waardoor je vriesproducten niet gelijkmatig koelen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Liebherr SFNbde 5227-20

Bekijk of de Liebherr SFNbde 5227-20 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Liebherr SFNbde 5227-20, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!