1. blackfriday
  2. Liebherr IRe 4520-20

Liebherr IRe 4520-20 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Liebherr IRe 4520-20 IRe 4520-20. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Liebherr IRe 4520-20. 

Specificaties Liebherr IRe 4520-20
MerkLiebherr
FabrikantcodeIRe 4520-20

Over Liebherr IRe 4520-20

De Liebherr IRe 4520-20 is een inbouwkoelkast die ervoor zorgt dat al je producten perfect gekoeld blijven. Dankzij het PowerCooling-systeem wordt de temperatuur op alle plateaus gelijkmatig en constant gehouden. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken dat bepaalde producten warmer worden dan anderen. Daarnaast zorgt het geïntegreerde FreshAir filter ervoor dat de lucht in de koelkast schoon blijft en er geen onaangename geurtjes ontstaan. Zo kun je altijd genieten van verse en smaakvolle producten. Met een inhoud die geschikt is voor de wekelijkse boodschappen van 4 personen, biedt deze koelkast voldoende ruimte voor al je verse producten, zoals aardbeien en champignons. Dankzij de EasyFresh vershoudzone blijven deze producten langer vers, doordat de luchtvochtigheid hier hoger is. En alsof dat nog niet genoeg is, zorgt het SoftSystem ervoor dat de deur van de koelkast zachtjes sluit, waardoor je nooit bang hoeft te zijn dat deze te hard dichtvalt. De Liebherr IRe 4520-20 is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Met zijn strakke design voegt hij een moderne uitstraling toe aan elke keuken. Kortom, met deze inbouwkoelkast haal je het beste in huis op het gebied van koeling en gemak.

Pluspunten
  • Met de FreshAir filter heb je geen last van vervelende geuren in je koelkast. Met PowerCooling koelen je boodschappen sneller af en is het overal in de koelkast even koel. Het gaat langer mee dankzij de bouwkwaliteit van de middenklasse.

Minpunten
  • Heeft geen handvat, waardoor je de deur van de koelkast niet snel en gemakkelijk opent.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Liebherr IRe 4520-20

Bekijk of de Liebherr IRe 4520-20 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Liebherr IRe 4520-20, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!