1. blackfriday
  2. Liebherr GN 3835-21

Liebherr GN 3835-21 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Liebherr GN 3835-21 GN 3835-21. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Liebherr GN 3835-21. 

Specificaties Liebherr GN 3835-21
MerkLiebherr
FabrikantcodeGN 3835-21

Over Liebherr GN 3835-21

De Liebherr GN 3835-21 is een energiezuinige vrieskast waarmee je kunt besparen op je energiekosten. Met een energieklasse D is deze vrieskast niet alleen milieuvriendelijk, maar ook efficiënt in het bewaren van je diepvriesproducten. In deze ruime vrieskast kun je maar liefst 3 tot 7 tassen met brood, diepvriespizza's en ijsjes kwijt. Deze vrieskast is uitgerust met een handige anti-vacuüm hevelgreep, waardoor je de deur moeiteloos kunt openen, zelfs met één hand. Dit maakt het gebruiksgemak van de vrieskast nog groter. Bovendien kun je de Liebherr GN 3835-21 zonder problemen in de schuur of garage plaatsen, dankzij de minimale omgevingstemperatuur van -15°C. Een van de handige functies van deze vrieskast is de supervries functie. Hiermee kun je al je boodschappen in één keer invriezen, terwijl de smaak en vitamines van je voedsel behouden blijven. Daarnaast hoef je je geen zorgen te maken over ijsvorming, dankzij het No Frost systeem. Dit betekent dat er geen ijslaag op de zijwanden van de vrieskast of op je verpakkingen zal ontstaan, waardoor je de vrieskast nooit hoeft te ontdooien.

Pluspunten
  • De vriezer is energiezuinig en daarom goed voor het milieu, met een energieklasse D. De vriezer is ook geschikt voor niet verwarmde ruimtes zoals een schuur of garage, met een minimale omgevingstemperatuur van -15°C. Dankzij de afgedekte condensor bespaar je energie en heeft de vrieskast geen onderhoud nodig.

Minpunten
  • Heeft geen ijsdispenser die snel en gemakkelijk ijsblokjes levert.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Liebherr GN 3835-21

Bekijk of de Liebherr GN 3835-21 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Liebherr GN 3835-21, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!