1. LG GSXV80PZLE

LG GSXV80PZLE Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van LG GSXV80PZLE GSXV80PZLE. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op LG GSXV80PZLE. 

Specificaties LG GSXV80PZLE
MerkLG
FabrikantcodeGSXV80PZLE

Over LG GSXV80PZLE

De LG GSXV80PZLE is een Amerikaanse koelkast met een unieke functie genaamd InstaView. Met deze functie kun je in één oogopslag zien wat er in de koelkast ligt, zonder dat je de deur hoeft te openen. Je hoeft alleen maar twee keer op het scherm te kloppen en voilà, je hebt direct zicht op al je producten. Dit bespaart niet alleen energie, maar ook tijd. Naast de handige InstaView functie, beschikt de LG GSXV80PZLE ook over een door-in-door systeem. Hiermee kun je snel en gemakkelijk een pak sap pakken zonder de hele deur te openen. Dit zorgt ervoor dat de koude lucht in de koelkast blijft en je energie bespaart. Met een totale opslagcapaciteit voor de boodschappen van 5 personen of meer, is deze koelkast perfect voor grote gezinnen of mensen die graag vooruit plannen met hun boodschappen. Daarnaast heeft deze koelkast een speciale vershoudzone genaamd de Fresh Balancer. Hier kun je de luchtvochtigheid eenvoudig instellen, waardoor je verse producten zoals aardbeien of spruiten langer vers kunt houden. En alsof dat nog niet genoeg is, kun je met de handige dispenser aan de buitenkant van de koelkast gemakkelijk een glas ijskoud water tappen of ijsblokjes pakken voor je favoriete ijskoffie. Met de LG GSXV80PZLE haal je niet alleen een praktische en energiezuin.

Pluspunten
  • Klop 2 keer op de InstaView deur en bekijk zonder de deur te openen welke boodschappen je nog hebt. Haal snel je meest gebruikte producten uit het door-in-door gedeelte en bespaar energie. Met Fresh Balancer kan je gemakkelijk de gewenste luchtvochtigheid instellen met een schuifregelaar.

Minpunten
  • Een koelkast met energieklasse E is minder energiezuinig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de LG GSXV80PZLE

Bekijk of de LG GSXV80PZLE mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de LG GSXV80PZLE, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!