1. LG GSLV30DSXM

LG GSLV30DSXM Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van LG GSLV30DSXM GSLV30DSXM. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op LG GSLV30DSXM. 

Specificaties LG GSLV30DSXM
MerkLG
FabrikantcodeGSLV30DSXM

Over LG GSLV30DSXM

De LG GSLV30DSXM is een indrukwekkende Amerikaanse koelkast die perfect is voor grote gezinnen of huishoudens met meer dan 5 personen. Met een ruime inhoud van maar liefst 634 liter is er meer dan genoeg ruimte om al je boodschappen in op te bergen. Dankzij het geavanceerde Multi Air Flow systeem hoef je je geen zorgen te maken over ongelijkmatige koeling. De luchtstroom wordt gelijkmatig verdeeld door de koelkast, waardoor elke hoek en elk compartiment dezelfde koele temperatuur behoudt. Of je nu je favoriete drankje wilt koelen of ijsblokjes wilt toevoegen aan je Aperol spritz, de dispenser van de koelkast zorgt ervoor dat je altijd snel en gemakkelijk toegang hebt tot gekoelde drankjes. Naast de ruime koelruimte biedt de vriezer van de LG GSLV30DSXM ook voldoende opslagruimte. Bewaar een stapel pizzadozen, diepvriesfruit en heerlijk sorbetijs zonder problemen. Bovendien is er genoeg ruimte om maaltijden voor een paar dagen te bereiden en in te vriezen, waardoor je tijd en moeite bespaart in de keuken. Met de LG GSLV30DSXM heb je altijd voldoende opslagruimte en een efficiënt koelsysteem om al je etenswaren vers en smakelijk te houden.

Pluspunten
  • Met een inhoud van 634 liter is het een zeer ruime Amerikaanse koelkast. Met de water- en ijsdispenser heb je altijd water en ijsblokjes bij de hand.

Minpunten
  • Met energieklasse F is het een koelkast die niet energiezuinig is.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de LG GSLV30DSXM

Bekijk of de LG GSLV30DSXM mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de LG GSLV30DSXM, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!