1. blackfriday
  2. LG GSJV91MCAE Door-in-Door

LG GSJV91MCAE Door-in-Door Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van LG GSJV91MCAE Door-in-Door GSJV91MCAE. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op LG GSJV91MCAE Door-in-Door. 

Specificaties LG GSJV91MCAE Door-in-Door
MerkLG
FabrikantcodeGSJV91MCAE

Over LG GSJV91MCAE

De LG GSJV91MCAE Door-in-Door zorgt ervoor dat je eten langer vers blijft. Deze Amerikaanse koelkast is uitgerust met een speciale vershoudzone, waarin je de luchtvochtigheid kunt aanpassen met een handige schuifregelaar. Hierdoor kun je aardbeien en witlof langer bewaren en blijven ze heerlijk fris. Naast de vershoudzone biedt deze koelkast voldoende ruimte op de overige plateaus om boodschappen te bewaren voor wel 5 personen of meer. Dankzij de geavanceerde DoorCooling en Metal Fresh technologieën blijft de koude lucht in de koelkast beter behouden, zelfs wanneer je de deur opent. Dit betekent dat je minder voedsel hoeft weg te gooien, omdat het langer vers blijft. Daarnaast is de koelkast ook voorzien van een handige dispenser, waarmee je eenvoudig ijsblokjes kunt tappen voor je cocktail of een verfrissend glas ijskoud water. En het beste van alles is dat je niet gebonden bent aan een waterslang, dankzij het handige waterreservoir. Met de LG GSJV91MCAE Door-in-Door haal je een stijlvolle en praktische koelkast in huis, die ervoor zorgt dat je eten langer vers blijft en je minder voedselverspilling hebt. Geniet van de heerlijke smaak en versheid van je favoriete producten, terwijl je het milieu en je portemonnee spaart.

Pluspunten
  • De DoorCooling zorgt ervoor dat de koude lucht in de koelkast blijft wanneer je de deur opent, zodat je boodschappen langer vers blijven. Met de Fresh Balancer kun je eenvoudig de gewenste luchtvochtigheid instellen met een schuifregelaar.

Minpunten
  • De bezorging kan bemoeilijkt worden door het gewicht en de afmetingen van de koelkast, dus let goed op of hij op de gewenste plek past.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de LG GSJV91MCAE Door-in-Door

Bekijk of de LG GSJV91MCAE Door-in-Door mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de LG GSJV91MCAE, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!