1. blackfriday
  2. LG GBP62MCNAC DoorCooling+

LG GBP62MCNAC DoorCooling+ Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van LG GBP62MCNAC DoorCooling+ GBP62MCNAC. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op LG GBP62MCNAC DoorCooling+. 

Specificaties LG GBP62MCNAC DoorCooling+
MerkLG
FabrikantcodeGBP62MCNAC

Over LG GBP62MCNAC

Bespaar op je energierekening met de LG GBP62MCNAC DoorCooling+. Deze vrijstaande koel-vriescombinatie is niet alleen stijlvol, maar heeft ook energieklasse A, waardoor je aanzienlijk minder energiekosten betaalt. Hierdoor draag je niet alleen bij aan het behoud van het milieu, maar ook aan het behoud van je portemonnee. Met deze ruime koel-vriescombinatie kun je moeiteloos de boodschappen van 5 personen of meer opslaan. Een unieke eigenschap van de LG GBP62MCNAC DoorCooling+ is de Fresh Converter vershoudzone. Met behulp van een handige schuifregelaar kun je eenvoudig de temperatuur in deze zone aanpassen aan de specifieke behoeften van je verse producten, zoals aardbeien, biefstuk of zalm. Dankzij het innovatieve DoorCooling-systeem blijft de koude lucht beter behouden wanneer je de koelkast opent, waardoor je energie bespaart en je boodschappen langer vers blijven. Bovendien produceert deze koel-vriescombinatie slechts 35 decibel aan geluid, waardoor je geen last hebt van storende geluiden in je keuken. Met de LG GBP62MCNAC DoorCooling+ haal je een betrouwbare en energiezuinige koel-vriescombinatie in huis. Geniet van de ruime opslagmogelijkheden, de handige aanpasbare vershoudzone en de stille werking. Deze koel-vriescombinatie is de perfecte aanvulling op el.

Pluspunten
  • Met Fresh Converter kies je de ideale temperatuur voor jouw soort boodschappen. DoorCooling houdt de koude lucht in de koelkast vast wanneer je de deur opent, waardoor je boodschappen langer vers blijven. De koelkast heeft energieklasse A en is daarom zuinig in gebruik, wat goed is voor het milieu.

Minpunten
  • Let dus goed op of het gewicht en de omvang van de koelkast de bezorging bemoeilijkt en of hij op de gewenste plek past.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de LG GBP62MCNAC DoorCooling+

Bekijk of de LG GBP62MCNAC DoorCooling+ mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de LG GBP62MCNAC, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!