1. blackfriday
  2. LG GBB92MCABP

LG GBB92MCABP Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van LG GBB92MCABP GBB92MCABP. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op LG GBB92MCABP. 

Specificaties LG GBB92MCABP
MerkLG
FabrikantcodeGBB92MCABP

Over LG GBB92MCABP

De LG GBB92MCABP is een energiezuinige koel-vriescombinatie waarin je je boodschappen op een efficiënte manier kunt bewaren. Met een energieklasse B zorgt deze koelkast ervoor dat je kosten op je energierekening bespaart. Het ruime koelgedeelte heeft een inhoud van 233 liter, wat voldoende is voor de boodschappen van 3 tot 4 personen. Wat deze koelkast echt uniek maakt, zijn de 2 vershoudzones. In de vershoudzone met instelbare temperatuur kun je je biefstuk en asperges perfect bewaren, terwijl de zone met instelbare luchtvochtigheid ideaal is voor het bewaren van paprika's en mango's. Zo blijven je groenten en fruit langer vers en behouden ze hun smaak en textuur. Een ander voordeel van de LG GBB92MCABP is het lage geluidsniveau van slechts 35 decibel. Hierdoor zul je nauwelijks merken dat de koelkast aanstaat en kun je genieten van een rustige en vredige omgeving in je keuken. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over het ontdooien van de vriezer dankzij de No Frost functie. Dit bespaart je kostbare tijd en energie, zodat je kunt genieten van meer vrije tijd en minder huishoudelijke taken. Kortom, de LG GBB92MCABP is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een energiezuinige en praktische koel-vriescombinatie met innovatieve functies.

Pluspunten
  • De koelkast heeft een energieklasse B, waardoor hij zuinig is in gebruik en dus goed voor het milieu. Met een geluidsniveau van slechts 35 decibel merk je nauwelijks dat hij aanstaat. In de vershoudzones blijven groente en fruit, vlees en vis langer vers.

Minpunten
  • Het ontbreekt aan een hefboom waarmee je de koelkastdeur snel en gemakkelijk opent.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de LG GBB92MCABP

Bekijk of de LG GBB92MCABP mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de LG GBB92MCABP, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!