1. blackfriday
 2. Krups Nespresso Pixie XN304T Titanium

Krups Nespresso Pixie XN304T Titanium Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Krups Nespresso Pixie XN304T Titanium XN304T. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Krups Nespresso Pixie XN304T Titanium. 

Specificaties Krups Nespresso Pixie XN304T Titanium
MerkKrups
FabrikantcodeXN304T

Over Krups XN304T

Met de Krups Nespresso Pixie XN304T Titanium zet je binnen no-time een heerlijk kopje espresso of lungo. Deze Nespresso machine valt op door zijn compacte formaat, maar heeft toch een ruime capsule opvangbak. Je hoeft pas na het zetten van 11 kopjes koffie de opvangbak te legen, wat het gebruiksgemak enorm vergroot. De Pixie heeft een stoer design met metalen platen aan beide zijkanten van de behuizing, waardoor hij een echte eyecatcher is in elke keuken. Wat deze machine echt uniek maakt, is dat je de sterkte van je espresso en lungo kunt aanpassen naar jouw persoonlijke smaak. Door de waterhoeveelheid in te stellen, kun je iedere ochtend genieten van een kopje koffie dat helemaal naar jouw wens is. Daarnaast is de Krups Nespresso Pixie XN304T Titanium ook nog eens energiezuinig. Na 9 minuten schakelt de machine automatisch uit, waardoor je energie bespaart en je geen zorgen hoeft te maken of je de machine wel hebt uitgezet. Met deze compacte en stijlvolle Nespresso machine geniet je elke dag van een heerlijk kopje koffie, precies zoals jij het wilt. De Krups Nespresso Pixie XN304T Titanium maakt niet alleen indruk met zijn smaakvolle koffie, maar ook met zijn opvallende design en handige functies. Haal het beste uit je koffiemomenten met deze geweldige koffiemachine.

Pluspunten
 • Dankzij het compacte formaat neemt hij weinig ruimte in beslag op jouw keukenblad

  .

  -> Door zijn compacte formaat neemt hij maar weinig ruimte in beslag op jouw keukenblad. Zet een kop koffie naar jouw smaak door de waterhoeveelheid in te stellen

  .

  -> Pas de waterhoeveelheid aan om een kop koffie naar jouw smaak te zetten. Je leegt de ruime capsule opvangbak pas na het zetten van 11 koppen koffie

  .

  -> Je hoeft de ruime capsule opvangbak pas te legen nadat je 11 koppen koffie hebt gezet.

Minpunten
 • Voor melkspecialiteiten is een melkopschuimer nodig. Hij maakt met 63,6 decibel veel meer geluid dan andere Nespresso machines.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Krups Nespresso Pixie XN304T Titanium

Bekijk of de Krups Nespresso Pixie XN304T Titanium mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Krups XN304T, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!