1. Krups Nespresso Citiz XN741B Zilver

Krups Nespresso Citiz XN741B Zilver Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Krups Nespresso Citiz XN741B Zilver XN741B. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Krups Nespresso Citiz XN741B Zilver. 

Specificaties Krups Nespresso Citiz XN741B Zilver
MerkKrups
FabrikantcodeXN741B

Over Krups XN741B

Met de Krups Nespresso Citiz XN741B Zilver geniet je van een heerlijke espresso of lungo, helemaal afgestemd op jouw smaak. Met deze machine kun je namelijk zelf de waterhoeveelheid instellen voor elke koffiespecialiteit. Voeg je minder water toe, dan krijg je een intensere smaak in je kopje koffie. De Citiz heeft een prachtig retro design dat perfect past in een moderne keuken. De lekbak is afstelbaar en inklapbaar, zodat je deze eenvoudig kunt aanpassen aan de grootte van je kopje. Hierdoor passen zelfs hogere koffieglazen probleemloos onder de machine. En ook als je 's ochtends haast hebt, kun je snel een kopje koffie drinken. Binnen slechts 25 seconden is de koffiemachine namelijk opgewarmd en klaar voor gebruik. Maak je geen zorgen als je per ongeluk vergeet de machine uit te zetten. Na 9 minuten schakelt de Krups Nespresso Citiz XN741B Zilver namelijk automatisch uit, waardoor je energie bespaart en met een gerust hart de deur uit kunt gaan. Deze koffiemachine combineert stijl en functionaliteit op een perfecte manier en is een absolute must-have voor alle koffieliefhebbers.

Pluspunten
  • Hij maakt veel minder geluid dan andere Nespresso machines, met slechts 58 decibel. Pas de waterhoeveelheid aan om een kop koffie naar jouw smaak te zetten. Met de verstelbare lekbak passen zowel lage als hoge kopjes onder de machine.

Minpunten
  • Om melkspecialiteiten te maken, is een melkopschuimer nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Krups Nespresso Citiz XN741B Zilver

Bekijk of de Krups Nespresso Citiz XN741B Zilver mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Krups XN741B, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!