1. Krups Nespresso Citiz & Milk XN7615 Kersenrood

Krups Nespresso Citiz & Milk XN7615 Kersenrood Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Krups Nespresso Citiz & Milk XN7615 Kersenrood XN7615. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Krups Nespresso Citiz & Milk XN7615 Kersenrood. 

Specificaties Krups Nespresso Citiz & Milk XN7615 Kersenrood
MerkKrups
FabrikantcodeXN7615

Over Krups XN7615

Met de Krups Nespresso Citiz & Milk XN7615 Kersenrood kunt u met slechts één druk op de knop genieten van een heerlijke espresso of lungo, of zelfs uw eigen cappuccino bereiden. De machine wordt geleverd met de Aeroccino melkopschuimer, die perfect is geïntegreerd met de Nespresso. Hierdoor vormen ze samen één geheel. Vul de melkopschuimer met koude melk en start het opschuimen door op de ronde knop te drukken. Giet vervolgens het warme melkschuim in uw kopje en voeg een goede scheut espresso toe. U kunt bijvoorbeeld een hoog latte macchiato glas gebruiken. Om dit mogelijk te maken, kan de kopjeshouder worden ingeklapt, zodat glazen en kopjes van verschillende formaten onder de machine passen. Na 9 minuten schakelt het koffiezetapparaat automatisch uit, wat niet alleen handig is, maar ook energiebesparend. Met zijn elegante design zal deze koffiemachine ook een prachtige aanvulling zijn op uw keukenblad. De Krups Nespresso Citiz & Milk XN7615 Kersenrood biedt u niet alleen het gemak van het zetten van uw favoriete koffie met één druk op de knop, maar ook de mogelijkheid om uw eigen cappuccino te bereiden met behulp van de meegeleverde Aeroccino melkopschuimer. Met deze melkopschuimer kunt u eenvoudig koude melk omtoveren tot heerlijk warm en romig melkschuim, dat perfect samengaat met uw espresso. De machine.

Pluspunten
  • Met de melkopschuimer kun je zelf schuim maken voor een cappuccino of latte macchiato. Met 58 decibel maakt hij aanzienlijk minder geluid dan andere Nespresso-machines. Pas de waterhoeveelheid aan om een kop koffie naar jouw smaak te zetten.

Minpunten
  • Na het zetten van 9 lungo's dien je het waterreservoir van 1 liter bij te vullen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Krups Nespresso Citiz & Milk XN7615 Kersenrood

Bekijk of de Krups Nespresso Citiz & Milk XN7615 Kersenrood mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Krups XN7615, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!