1. Krups Grind en Brew KM8328

Krups Grind en Brew KM8328 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Krups Grind en Brew KM8328 KM8328. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Krups Grind en Brew KM8328. 

Specificaties Krups Grind en Brew KM8328
MerkKrups
FabrikantcodeKM8328

Over Krups KM8328

De Krups Grind en Brew KM8328 is de perfecte koffiemachine voor liefhebbers van verse koffie. Met zijn geavanceerde koffiemolen maalt hij de bonen gelijkmatig en zorgt hij voor een heerlijk aromatische koffie-ervaring. En het beste van alles? De molen werkt fluisterstil, zodat je in alle rust van je kopje koffie kunt genieten. Met het eenvoudige en intuïtieve bedieningspaneel met led-display kun je gemakkelijk je koffiekeuze maken. Of je nu zin hebt in een sterke espresso of een milde cappuccino, met de Krups Grind en Brew KM8328 is het allemaal mogelijk. Daarnaast is het koffiezetapparaat in staat om 10 tot 15 kopjes koffie in één keer te zetten, dus je kunt ook je vrienden en familie verwennen met een heerlijk vers kopje koffie. Om je ochtendroutine nog beter te maken, heeft deze koffiemachine ook een handige timerfunctie. Stel gewoon de zetcyclus in en je koffie staat klaar wanneer je maar wilt. En met de keuze uit 3 verschillende maalstanden en de Grind Aroma technologie, kun je jouw favoriete bonen gebruiken en genieten van de perfecte koffiesmaak. Bovendien houdt de machine je koffie 30 minuten lang warm en schakelt hij automatisch uit, zodat je nooit meer hoeft te haasten om je koffie op te drinken.

Pluspunten
  • Met de koffiemolen die ingebouwd is, zet je koffie van verse gemalen koffiebonen. Met de mogelijkheid tot het instellen van de koffiesterkte, zet je een pot koffie naar jouw eigen smaak. De schoonmaakindicator waarschuwt je wanneer het tijd is om te ontkalken.

Minpunten
  • De plastic behuizing is minder duurzaam dan een metalen behuizing.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Krups Grind en Brew KM8328

Bekijk of de Krups Grind en Brew KM8328 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Krups KM8328, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!