1. Krups EA8918 Evidence

Krups EA8918 Evidence Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Krups EA8918 Evidence EA8918. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Krups EA8918 Evidence. 

Specificaties Krups EA8918 Evidence
MerkKrups
FabrikantcodeEA8918

Over Krups EA8918

Met de Krups EA8918 Evidence kun je niet alleen 2 espresso's zetten, maar ook 2 cappuccino's of latte macchiato's tegelijk. Met de 15 voorgeprogrammeerde dranken heb je alles in huis voor elke gewenste specialiteit. Zo kun je gemakkelijk genieten van een heerlijke espresso, cappuccino of latte macchiato. En als je op zoek bent naar iets sterks, voeg dan gewoon een extra shot espresso toe via de knop op het display voor een nog intensere smaak. Als je meer houdt van melkspecialiteiten, kies dan voor een romige latte macchiato. Met de meegeleverde melkkan kun je met één druk op de knop volle melkschuim maken. En het beste van alles is dat het automatische reinigingsprogramma direct wordt ingeschakeld nadat je melkspecialiteit is bereid. Zo hoef je je geen zorgen te maken over het schoonmaken van de machine. Met een waterreservoir van 2,3 liter kun je gemakkelijk meerdere kopjes achter elkaar zetten. Dit is vooral handig als je bezoek hebt of als je gewoon van een heerlijke kop koffie wilt genieten zonder steeds het waterreservoir bij te hoeven vullen. De Krups EA8918 Evidence is de perfecte koffiemachine voor iedereen die van gemak en variatie houdt.

Pluspunten
  • Je plaatst de melkslang in de melkkan die wordt meegeleverd. Met één druk op de knop voeg je een extra shot espresso toe voor een extra sterke koffie. Je kunt niet alleen cappuccino's of espresso's maken, maar ook 2 latte macchiato's tegelijkertijd.

Minpunten
  • Hij bezit geen warmhoudplaat om de kopjes vooraf op te warmen. Zonder een vakje voor gemalen koffie maak je niet gemakkelijk een kopje decafé tussendoor.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Krups EA8918 Evidence

Bekijk of de Krups EA8918 Evidence mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Krups EA8918, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!