1. Krups Dolce Gusto Infinissima KP1701 Wit

Krups Dolce Gusto Infinissima KP1701 Wit Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Krups Dolce Gusto Infinissima KP1701 Wit KP1701. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Krups Dolce Gusto Infinissima KP1701 Wit. 

Specificaties Krups Dolce Gusto Infinissima KP1701 Wit
MerkKrups
FabrikantcodeKP1701

Over Krups KP1701

Met de Krups Dolce Gusto Infinissima KP1701 Wit kun je eenvoudig en snel 8 lungo's achter elkaar zetten, dankzij het grote waterreservoir van maar liefst 1,2 liter. Dit is het grootste waterreservoir vergeleken met andere Dolce Gusto koffiemachines. Ondanks het ruime waterreservoir is deze koffiemachine compact van formaat, waardoor hij weinig ruimte inneemt op je aanrecht. De Krups Dolce Gusto Infinissima KP1701 Wit is binnen slechts 30 seconden op temperatuur en klaar voor gebruik. Je kunt genieten van verschillende warme en koude koffiespecialiteiten. Voor een heerlijke latte macchiato of cappuccino kun je gebruik maken van speciale melkpoedercups. Met deze cups bereid je in een handomdraai ook melkspecialiteiten of een smakelijke kop warme chocolademelk. Daarnaast kun je de kopjeshouder eenvoudig in 3 verschillende hoogtes verstellen, zodat je kopjes van verschillende formaten kunt gebruiken. De Krups Dolce Gusto Infinissima KP1701 Wit is niet alleen praktisch, maar ook energiezuinig. Dankzij de eco modus schakelt de machine automatisch uit wanneer je deze 5 minuten niet gebruikt. Het is belangrijk om te weten dat je melkspecialiteiten kunt bereiden met behulp van melkpoedercups, maar niet met verse melk. Geniet van de heerlijke koffievariaties die deze koffiemachine te bieden heeft en maak je ochtendritueel compleet met de Krups Dolce Gusto.

Pluspunten
  • Met het waterreservoir van 1,2 liter kun je 8 lungo's achter elkaar zetten. Vanwege het compacte formaat is het geschikt voor kleine keukens. Dankzij de eco-stand schakelt het apparaat na 5 minuten automatisch uit.

Minpunten
  • De koffiemachine stopt niet vanzelf wanneer je kopje vol is.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Krups Dolce Gusto Infinissima KP1701 Wit

Bekijk of de Krups Dolce Gusto Infinissima KP1701 Wit mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Krups KP1701, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!