1. Krups Dolce Gusto Genio S Plus KP3405 Rood

Krups Dolce Gusto Genio S Plus KP3405 Rood Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Krups Dolce Gusto Genio S Plus KP3405 Rood KP3405. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Krups Dolce Gusto Genio S Plus KP3405 Rood. 

Specificaties Krups Dolce Gusto Genio S Plus KP3405 Rood
MerkKrups
FabrikantcodeKP3405

Over Krups KP3405

Personaliseer jouw koffie-ervaring met de Krups Dolce Gusto Genio S Plus KP3405 Rood. Deze machine biedt niet alleen 4 verschillende temperatuurinstellingen, maar ook diverse formaten en sterktes om aan jouw persoonlijke voorkeuren te voldoen. Met slechts één druk op de knop kun je eenvoudig de gewenste temperatuur instellen, variërend van warm tot koud. Daarnaast kun je ook de intensiteit van de koffie aanpassen, zodat je altijd de perfecte smaak kunt kiezen die bij jou past. Met de XL-functie kun je niet alleen genieten van kleine espresso's, maar ook van grote koffies met een inhoud tot 300 milliliter. Bovendien zorgt de Espresso Boost Technology ervoor dat je kopje koffie een nog intensere en geconcentreerde smaak heeft. Deze technologie maakt de koffie in de koffiecup kort voor het zetten nat, waardoor de smaken nog beter tot hun recht komen. Het enige wat je moet onthouden is dat melkspecialiteiten gemaakt kunnen worden met melkpoedercups, maar niet met verse melk. Met de Krups Dolce Gusto Genio S Plus KP3405 Rood kun je jouw koffie volledig naar eigen smaak aanpassen. Of je nu kiest voor een hete espresso of een verfrissende ijskoffie, deze machine biedt alle mogelijkheden om jouw koffiebeleving naar een hoger niveau te tillen. Geniet van een perfect kopje koffie, elke keer weer.

Pluspunten
  • De Espresso Boost Technologie zorgt ervoor dat de espresso intenser en geconcentreerder is. Bovendien kan je met de XL-functie ook een grote kop koffie van 300 milliliter zetten. Je hebt de keuze uit 7 verschillende voorgeprogrammeerde kopgroottes.

Minpunten
  • Na het maken van 5 lungo's vul je het waterreservoir van 0,8 liter opnieuw.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Krups Dolce Gusto Genio S Plus KP3405 Rood

Bekijk of de Krups Dolce Gusto Genio S Plus KP3405 Rood mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Krups KP3405, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!