1. Krups Dolce Gusto Genio S Basic KP240B Antraciet

Krups Dolce Gusto Genio S Basic KP240B Antraciet Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Krups Dolce Gusto Genio S Basic KP240B Antraciet KP240B. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Krups Dolce Gusto Genio S Basic KP240B Antraciet. 

Specificaties Krups Dolce Gusto Genio S Basic KP240B Antraciet
MerkKrups
FabrikantcodeKP240B

Over Krups KP240B

Met de Krups Dolce Gusto Genio S Basic KP240B Antraciet kun je moeiteloos de gewenste hoeveelheid van je drankje selecteren met behulp van de LED-bedieningsring. Hierdoor kun je zelf bepalen hoeveel koffie op dat moment bij je past. Met de toegevoegde XL-functie kun je genieten van een extra grote kop koffie van maar liefst 300 milliliter. En als je behoefte hebt aan een verfrissend drankje, kun je eenvoudig het hendeltje voor koud water gebruiken. Op die manier kun je ook heerlijke ijsthee of ijskoffie bereiden. Bovendien stopt de koffiemachine automatisch zodra de juiste hoeveelheid in je kopje zit. Met de verstelbare lekbak kun je gemakkelijk de hoogte aanpassen, zodat alle kopjes onder je apparaat passen. Bovendien geeft de machine een melding wanneer het tijd is om te ontkalken. Als je het koffiezetapparaat gedurende één minuut niet gebruikt, schakelt het zichzelf automatisch uit. Het bereiden van melkspecialiteiten kan met melkpoedercups, maar niet met verse melk. De Krups Dolce Gusto Genio S Basic KP240B Antraciet biedt niet alleen gebruiksgemak, maar ook veelzijdigheid. Met de LED-bedieningsring kun je precies de gewenste hoeveelheid koffie selecteren, zodat je altijd kunt genieten van een kopje dat perfect bij je past. Dankzij de XL-functie kun je zelfs een extra grote kop.

Pluspunten
  • Bereid ook een grote kop koffie van 300 milliliter met behulp van de XL-functie. Er zijn 7 verschillende voorgeprogrammeerde kopgroottes waaruit je kunt kiezen. Dankzij de eco-stand schakelt het apparaat automatisch uit na 5 minuten.

Minpunten
  • Zonder de Espresso Boost Technology zult u geen intensere en geconcentreerde espresso zetten. Het 0,8 liter waterreservoir dient na 5 lungo's weer bijgevuld te worden.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Krups Dolce Gusto Genio S Basic KP240B Antraciet

Bekijk of de Krups Dolce Gusto Genio S Basic KP240B Antraciet mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Krups KP240B, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!