1. blackfriday
  2. KitchenAid Stainless Steel Koekenpannenset 20 + 24 + 28 cm

KitchenAid Stainless Steel Koekenpannenset 20 + 24 + 28 cm Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van KitchenAid Stainless Steel Koekenpannenset 20 + 24 + 28 cm CC003579-001. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op KitchenAid Stainless Steel Koekenpannenset 20 + 24 + 28 cm. 

Specificaties KitchenAid Stainless Steel Koekenpannenset 20 + 24 + 28 cm
MerkKitchenAid
FabrikantcodeCC003579-001

Over KitchenAid CC003579-001

Met de KitchenAid Stainless Steel Koekenpannenset 20 + 24 + 28 cm haal je een veelzijdige set in huis waarmee je zowel kleine als grote ingrediënten kunt bakken. Dankzij de hoogwaardige anti-aanbaklaag heb je weinig olie of boter nodig en blijft het eten niet aan de bodem kleven. Dit maakt het bakken niet alleen gemakkelijker, maar ook gezonder dan bij vergelijkbare pannen zonder deze laag. Deze koekenpannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie. Hierdoor kun je ze op elk type kookplaat gebruiken en genieten van gelijkmatige warmteverdeling voor een perfect bakresultaat. Bovendien zijn de pannen ovenbestendig tot 160 graden Celsius, waardoor je gerechten kunt garen of warm houden in de oven. Na gebruik kun je de pan eenvoudig reinigen, want deze is vaatwasmachinebestendig. Wil je echter dat de pan langer meegaat, dan is het aan te raden om hem met de hand af te wassen. Met de KitchenAid Stainless Steel Koekenpannenset haal je niet alleen kwaliteit in huis, maar ook een stijlvol design dat in elke keuken tot zijn recht komt.

Pluspunten
  • De koekenpannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en kunnen worden gebruikt in de oven tot 160 graden Celsius. Dankzij de antiaanbaklaag heb je weinig olie of boter nodig tijdens het bakken. Aluminium pannen zijn licht in gewicht en daardoor gemakkelijk te verplaatsen.

Minpunten
  • Deze pannen hebben een bouwkwaliteit van basisklasse, waardoor ze sneller verslijten en minder stevig zijn dan pannen van midden- en topklasse.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de KitchenAid Stainless Steel Koekenpannenset 20 + 24 + 28 cm

Bekijk of de KitchenAid Stainless Steel Koekenpannenset 20 + 24 + 28 cm mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de KitchenAid CC003579-001, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!