1. blackfriday
  2. KitchenAid Stainless Steel Koekenpan 20 cm

KitchenAid Stainless Steel Koekenpan 20 cm Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van KitchenAid Stainless Steel Koekenpan 20 cm CC003576-001. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op KitchenAid Stainless Steel Koekenpan 20 cm. 

Specificaties KitchenAid Stainless Steel Koekenpan 20 cm
MerkKitchenAid
FabrikantcodeCC003576-001

Over KitchenAid CC003576-001

Met de KitchenAid Stainless Steel Koekenpan 20 cm bak je moeiteloos een perfect eitje of een sappig stukje vlees. De anti-aanbaklaag zorgt ervoor dat je eten niet aan de bodem blijft plakken, waardoor je gerechten moeiteloos uit de pan glijden. Bovendien heb je dankzij deze laag minder boter of olie nodig, waardoor je gezonder kunt koken in vergelijking met andere pannen zonder deze eigenschap. Deze veelzijdige koekenpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie. Of je nu wilt bakken, braden of sauteren, deze pan staat altijd voor je klaar. Bovendien is de pan ook ovenbestendig tot wel 160 graden Celsius, waardoor je gerechten moeiteloos warm kunt houden of verder kunt garen in de oven. En na gebruik is het schoonmaken een fluitje van een cent, want je kunt de pan gewoon in de vaatwasser doen. Wil je echter dat de pan nog langer meegaat, dan is het aan te raden om hem met de hand af te wassen. Met de KitchenAid Stainless Steel Koekenpan 20 cm haal je een duurzame en veelzijdige pan in huis die je kookervaring naar een hoger niveau tilt. Bereid heerlijke maaltijden met gemak en geniet van de perfecte bakresultaten die deze pan je biedt.

Pluspunten
  • De koekenpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en kan gebruikt worden in de oven tot 160 graden Celsius. Dankzij de anti-aanbaklaag heb je weinig olie of boter nodig tijdens het bakken. Het metalen handvat is zeer duurzaam en zal niet smelten.

Minpunten
  • Deze pan heeft een lagere bouwkwaliteit wat resulteert in snellere slijtage en minder stevigheid dan een pan uit de midden- en topklasse.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de KitchenAid Stainless Steel Koekenpan 20 cm

Bekijk of de KitchenAid Stainless Steel Koekenpan 20 cm mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de KitchenAid CC003576-001, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!