1. blackfriday
  2. KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Velvet Blauw

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Velvet Blauw Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Velvet Blauw 5KSM175PSEVB. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Velvet Blauw. 

Specificaties KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Velvet Blauw
MerkKitchenAid
Fabrikantcode5KSM175PSEVB

Over KitchenAid 5KSM175PSEVB

Met de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Velvet Blauw maak jij moeiteloos deeg en beslag. Deze krachtige keukenmixer heeft een indrukwekkend vermogen van 300 watt, maar wat hem echt uniek maakt is dat de motor zich in de kop bevindt. Hierdoor gaat er geen energie verloren tussen de menghaak en de motor, waardoor hij zonder enige moeite zelfs het zwaarste brooddeeg aankan. Daarnaast heeft de KitchenAid een kantelbare kop, waardoor je de deeghaken eenvoudig kunt verwisselen. Maar dat is nog niet alles! Bij deze mixer worden maar liefst 2 mengkommen meegeleverd, waardoor je niet tussendoor hoeft af te wassen. Het antispatdeksel zorgt er bovendien voor dat je aanrecht vrij blijft van beslagspetters. En als je nog meer mogelijkheden wilt ontdekken, kun je je KitchenAid Artisan eenvoudig uitbreiden met een breed scala aan opzetstukken die verkrijgbaar zijn. Deze bevestig je eenvoudig op het aansluitpunt aan de voorzijde van de mixer. Zo kun je nog meer culinaire hoogstandjes creëren en je keukengerei naar een hoger niveau tillen.

Pluspunten
  • Met een directe aandrijving kneedt de keukenmixer zelfs met weinig vermogen zwaar deeg. Met de extra mengkom kun je opeenvolgend meerdere bereidingen maken zonder tussendoor af te wassen. De stevige en duurzame metalen behuizing geeft de keukenmixer stabiliteit.

Minpunten
  • Bij aankoop ontvang je geen extra accessoires waarmee je verschillende bereidingen kunt maken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Velvet Blauw

Bekijk of de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Velvet Blauw mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de KitchenAid 5KSM175PSEVB, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!