1. blackfriday
  2. KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Pistache

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Pistache Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Pistache 5KSM175PSEPT. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Pistache. 

Specificaties KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Pistache
MerkKitchenAid
Fabrikantcode5KSM175PSEPT

Over KitchenAid 5KSM175PSEPT

Met de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS in de verfrissende kleur Pistache maak je moeiteloos de meest heerlijke deeg en beslag. Deze krachtige keukenmixer heeft een indrukwekkend vermogen van 300 watt, maar wat hem echt bijzonder maakt is dat de motor zich bevindt in de kop van de mixer. Hierdoor kan hij zonder moeite zelfs het zwaarste brooddeeg aan, zonder enige energie te verspillen tussen de menghaak en de motor. De kop van de KitchenAid is bovendien kantelbaar, waardoor je de deeghaken op een eenvoudige manier kunt verwisselen. Geen gedoe meer met lastig te bereiken onderdelen! En alsof dat nog niet genoeg is, worden er ook nog eens 2 mengkommen meegeleverd, zodat je tussendoor geen tijd hoeft te verspillen aan afwassen. Het antispatdeksel voorkomt daarnaast dat je aanrecht vol komt te liggen met vervelende beslagspetters. Maar dat is nog niet alles! Wil je het maximale uit je KitchenAid Artisan halen en je mogelijkheden verder uitbreiden? Geen probleem, want er is een breed assortiment aan opzetstukken verkrijgbaar die je kunt bevestigen op het aansluitpunt aan de voorzijde van de mixer. Zo kun je je creativiteit de vrije loop laten en de meest uiteenlopende gerechten bereiden. Of je nu een professionele chef-kok bent of gewoon graag experimeneteert in de keuken, met de KitchenAid.

Pluspunten
  • Met zijn directe aandrijving kneedt de keukenmixer zelfs met weinig vermogen moeiteloos zwaar deeg. Dankzij de extra mengkom kun je meerdere bereidingen achter elkaar maken zonder tussendoor af te wassen. Dankzij de metalen behuizing is de keukenmixer stevig en gaat deze lang mee.

Minpunten
  • Bij je aankoop ontvang je geen extra accessoires waarmee je verschillende bereidingen kunt maken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Pistache

Bekijk of de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Pistache mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de KitchenAid 5KSM175PSEPT, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!