1. blackfriday
  2. KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125EFG Mat Grey

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125EFG Mat Grey Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125EFG Mat Grey 5KSM125EFG. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125EFG Mat Grey. 

Specificaties KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125EFG Mat Grey
MerkKitchenAid
Fabrikantcode5KSM125EFG

Over KitchenAid 5KSM125EFG

De KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125EFG Mat Grey is een absolute krachtpatser in jouw keuken. Met zijn directe aandrijving van de motor levert deze mixer veel kracht met minder energieverbruik. Hierdoor is hij niet alleen energiezuinig, maar ook in staat om zwaar deeg te kneden. Maak heerlijke taarten, cakes, pizza's en broodjes met gemak en geniet van het plezier van zelfgemaakt deeg. Deze mixer wordt geleverd met een handige mengkom van 4,8 liter, voorzien van een handgreep voor eenvoudig gebruik en bevestiging op de mixer. In deze ruime kom kun je in één keer genoeg beslag maken voor maar liefst 1,5 taart. Daarnaast worden er bij deze keukenmixer ook drie verschillende accessoires meegeleverd: een deeghaak voor het kneden van deeg, een menghaak voor het mengen van zware mengsels en een draadgarde voor het luchtig stijfslaan van slagroom. Met de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125EFG Mat Grey haal je niet alleen een krachtige en energiezuinige keukenhulp in huis, maar ook een prachtig designobject. De matte grijze kleur geeft een moderne en stijlvolle uitstraling aan jouw keuken. Deze mixer is niet alleen functioneel, maar ook een ware eyecatcher. Maak jouw culinaire dromen waar met deze veelzijdige en betrouwbare keukenmixer.

Pluspunten
  • Met de directe aandrijving kneedt de keukenmixer eenvoudig zwaar deeg, zelfs met weinig vermogen. Dankzij de handgreep op de kom kun je de mengkom gemakkelijk met één hand vasthouden. Met de 10 standen kun je de snelheid nauwkeurig afstemmen op je bereiding.

Minpunten
  • Bij de aankoop ontvang je geen extra accessoires waarmee je verschillende bereidingen kunt maken. Er is geen extra mengkom inbegrepen waarmee je eenvoudig meerdere bereidingen achter elkaar kunt maken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125EFG Mat Grey

Bekijk of de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125EFG Mat Grey mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de KitchenAid 5KSM125EFG, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!