1. blackfriday
  2. KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Keizerrood + IJsbereider

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Keizerrood + IJsbereider Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Keizerrood + IJsbereider 5KSMICM. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Keizerrood + IJsbereider. 

Specificaties KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Keizerrood + IJsbereider
MerkKitchenAid
Fabrikantcode5KSMICM

Over KitchenAid 5KSMICM

Met de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Keizerrood + IJsbereider heb je de mogelijkheid om je eigen overheerlijke roomijs te maken. Dit is fantastisch, want zo kun je het ijs helemaal aanpassen naar jouw persoonlijke smaak en verras je jezelf en je gasten keer op keer met een heerlijk dessert. Deze keukenmixer is uitgerust met een krachtige directe aandrijving, waardoor je minder vermogen nodig hebt zonder dat je veel kracht hoeft te leveren. Dit is niet alleen handig, maar ook nog eens energiezuinig. De KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Keizerrood + IJsbereider is perfect voor het kneden van zwaar deeg, zoals voor pizza of brood. Dankzij het indrukwekkende vermogen van de mixer wordt het kneden een moeiteloze taak. Bovendien is de mengkom voorzien van een handgreep, zodat je deze gemakkelijk kunt vastpakken en bevestigen op de mixer. Met een inhoud van maar liefst 4,8 liter kun je in één keer beslag maken voor wel 1,5 taart. Dit bespaart je niet alleen tijd, maar zorgt er ook voor dat je in een handomdraai genoeg beslag hebt voor een feestje of een gezellige middag met vrienden en familie. Als kers op de taart wordt de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Keizerrood + IJsbereider geleverd met een handige ijsbereider. Hiermee kun je eenvoudig en snel je eigen smaakvolle ijscreaties maken.

Pluspunten
  • Dankzij de bijgeleverde roomijsmaker maak je zelf sorbetijs. Met de directe aandrijving kneedt de keukenmixer ook zwaar deeg met weinig vermogen. Je pakt de mengkom eenvoudig met één hand vast dankzij de handgreep op de kom.

Minpunten
  • Er is geen extra mengkom beschikbaar waar je gemakkelijk meerdere bereidingen achter elkaar mee kunt maken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Keizerrood + IJsbereider

Bekijk of de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Keizerrood + IJsbereider mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de KitchenAid 5KSMICM, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!