1. blackfriday
  2. KitchenAid Artisan Mini Mixer 5KSM3311X Mat Grijs

KitchenAid Artisan Mini Mixer 5KSM3311X Mat Grijs Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van KitchenAid Artisan Mini Mixer 5KSM3311X Mat Grijs 5KSM331XEFG. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op KitchenAid Artisan Mini Mixer 5KSM3311X Mat Grijs. 

Specificaties KitchenAid Artisan Mini Mixer 5KSM3311X Mat Grijs
MerkKitchenAid
Fabrikantcode5KSM331XEFG

Over KitchenAid 5KSM331XEFG

De KitchenAid Artisan Mini Mixer 5KSM3311X Mat Grijs is een compacte keukenmixer die perfect past in een kleine keuken. Met zijn bescheiden formaat neemt hij minder ruimte in beslag dan andere mixers, waardoor je meer ruimte overhoudt voor andere keukenapparatuur. Daarnaast is deze mixer ook nog eens licht van gewicht, waardoor je hem moeiteloos kunt verplaatsen en opbergen. Met een mengkom van 3,3 liter heb je voldoende capaciteit om beslag te maken voor 1 taart of zelfs 8 cupcakes. Met de 10 verschillende standen kun je de snelheid aanpassen aan jouw specifieke bereiding, of je nu licht beslag wilt mixen of deeg wilt kneden. Bovendien kun je deze keukenmixer uitbreiden met diverse accessoires, zoals een handige pastarollerset of een handig foodprocessoropzetstuk, waardoor je nog meer mogelijkheden hebt in de keuken. Na gebruik hoef je je geen zorgen te maken over het schoonmaken van deze mixer. Alle losse onderdelen kunnen namelijk gewoon in de vaatwasser worden gereinigd. Zo kun je snel en gemakkelijk genieten van een heerlijke, versgebakken cake zonder gedoe met het schoonmaken van de mixer. Kortom, de KitchenAid Artisan Mini Mixer 5KSM3311X Mat Grijs is de ideale keukenhulp voor iedereen die graag bakt in een kleine keuken.

Pluspunten
  • Met zijn kleine formaat is deze keukenmixer perfect geschikt voor een kleine keuken. Dankzij de directe aandrijving kneedt de keukenmixer zelfs met weinig vermogen zwaar deeg. Dankzij de softstart, die de snelheid geleidelijk verhoogt, vliegen de ingrediënten niet door de lucht.

Minpunten
  • Met behulp van deze keukenmixer hoef je niet langdurig zwaar deeg te kneden, zoals brood- en pizzadeeg.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de KitchenAid Artisan Mini Mixer 5KSM3311X Mat Grijs

Bekijk of de KitchenAid Artisan Mini Mixer 5KSM3311X Mat Grijs mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de KitchenAid 5KSM331XEFG, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!