1. KitchenAid Artisan K400 5KSB4026ESP Zijderoze + mengbeker opzetstuk

KitchenAid Artisan K400 5KSB4026ESP Zijderoze + mengbeker opzetstuk Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van KitchenAid Artisan K400 5KSB4026ESP Zijderoze + mengbeker opzetstuk 5KSB2030PJB. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op KitchenAid Artisan K400 5KSB4026ESP Zijderoze + mengbeker opzetstuk. 

Specificaties KitchenAid Artisan K400 5KSB4026ESP Zijderoze + mengbeker opzetstuk
MerkKitchenAid
Fabrikantcode5KSB2030PJB

Over KitchenAid 5KSB2030PJB

Met de KitchenAid Artisan K400 5KSB4026ESP Zijderoze + mengbeker opzetstuk, heb je alles wat je nodig hebt om onderweg heerlijke smoothies te maken. Deze blender kan zowel warme, koude als bevroren ingrediënten verwerken. Dankzij de automatische programma's kan je moeiteloos ijs fijnmalen en smoothies of ijsdrankjes maken. En als je zin hebt in een zelfgemaakte soep of notenpasta, kan je kiezen uit 5 verschillende snelheidsstanden of gebruik maken van de pulsestand voor extra vermogen. Het handige dopje in de deksel van de blenderkan maakt het afmeten van ingrediënten nog eenvoudiger. Je kunt tot wel 60 milliliter afmeten zonder dat je een aparte maatbeker nodig hebt. Na gebruik hoef je alleen maar water en afwasmiddel in de blenderkan te doen en het reinigingsprogramma doet de rest. En als de kan niet helemaal schoon is, kan je hem gewoon in de vaatwasser zetten voor een grondige reiniging.

Pluspunten
  • Je gebruikt de bijgeleverde mengbeker om te mixen, te drinken en mee te nemen voor onderweg. Met 1.200 watt vermogen kun je gedurende een langere periode harde ingrediënten mixen. Met de ijs crush functie kun je gemakkelijk ijsblokjes malen voor in je sapje of smoothie.

Minpunten
  • Bij de aankoop krijg je geen opzetstuk voor een citruspers waarmee je vers sap kunt persen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de KitchenAid Artisan K400 5KSB4026ESP Zijderoze + mengbeker opzetstuk

Bekijk of de KitchenAid Artisan K400 5KSB4026ESP Zijderoze + mengbeker opzetstuk mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de KitchenAid 5KSB2030PJB, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!