1. KitchenAid Artisan K400 5KSB4026EPP Pebbled Palm

KitchenAid Artisan K400 5KSB4026EPP Pebbled Palm Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van KitchenAid Artisan K400 5KSB4026EPP Pebbled Palm 5ksb4026EPP. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op KitchenAid Artisan K400 5KSB4026EPP Pebbled Palm. 

Specificaties KitchenAid Artisan K400 5KSB4026EPP Pebbled Palm
MerkKitchenAid
Fabrikantcode5ksb4026EPP

Over KitchenAid 5ksb4026EPP

Met de KitchenAid Artisan K400 5KSB4026EPP Pebbled Palm kun je zowel warme, koude als bevroren ingrediënten verwerken. Deze blender is perfect voor het fijnmalen van ijs en het maken van heerlijke smoothies en ijsdrankjes. Met de 3 automatische programma's is het super eenvoudig om de perfecte consistentie te bereiken. Maar dat is nog niet alles! Deze krachtige blender beschikt ook over 5 snelheidsstanden en een pulsestand, waardoor je eenvoudig zelfgemaakte soepen en notenpasta's kunt maken. De KitchenAid Artisan K400 5KSB4026EPP Pebbled Palm is niet alleen functioneel, maar ook nog eens erg handig in gebruik. De deksel van de blender heeft een ingebouwde dop waarmee je ingrediënten tot 60 milliliter kunt afmeten. Dit betekent dat je geen aparte maatbeker nodig hebt, wat tijd en ruimte bespaart in de keuken. Na gebruik is het schoonmaken van de blender een fluitje van een cent. Vul de blenderkan met water en afwasmiddel en laat het reinigingsprogramma zijn werk doen. Mocht de blenderkan toch niet helemaal schoon zijn, dan kun je deze eenvoudig in de vaatwasser plaatsen. Kortom, de KitchenAid Artisan K400 5KSB4026EPP Pebbled Palm is een must-have keukenapparaat voor iedereen die van gemak, kwaliteit en veelzijdigheid houdt.

Pluspunten
  • Dankzij de krachtige 1.200 watt vermogen kun je gedurende een langere periode harde ingrediënten mixen. Met de ijscrushfunctie maal je gemakkelijk ijsblokjes voor je sapje of smoothie. De glazen blenderkan is hittebestendig, dus je kunt er ook warme sauzen en soepen in mixen.

Minpunten
  • Er wordt geen receptenboek bijgevoegd waaruit je inspiratie voor sappen en andere bereidingen kunt halen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de KitchenAid Artisan K400 5KSB4026EPP Pebbled Palm

Bekijk of de KitchenAid Artisan K400 5KSB4026EPP Pebbled Palm mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de KitchenAid 5ksb4026EPP, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!