1. blackfriday
  2. KitchenAid Artisan K400 5KSB4026EKG Kyoto Glow + citruspers opzetstuk

KitchenAid Artisan K400 5KSB4026EKG Kyoto Glow + citruspers opzetstuk Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van KitchenAid Artisan K400 5KSB4026EKG Kyoto Glow + citruspers opzetstuk 5KSB1CPA. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op KitchenAid Artisan K400 5KSB4026EKG Kyoto Glow + citruspers opzetstuk. 

Specificaties KitchenAid Artisan K400 5KSB4026EKG Kyoto Glow + citruspers opzetstuk
MerkKitchenAid
Fabrikantcode5KSB1CPA

Over KitchenAid 5KSB1CPA

Met de KitchenAid Artisan K400 5KSB4026EKG Kyoto Glow + citruspers opzetstuk kun je niet alleen genieten van de krachtige blenderfunctie, maar ook van de handige citruspers. Met deze opzetstuk verander je jouw KitchenAid blender eenvoudig in een citruspers, waarmee je moeiteloos verse sappen kunt persen. Of je nou warme, koude of bevroren ingrediënten wilt bewerken, deze blender kan het allemaal aan! Deze veelzijdige blender beschikt over automatische programma's, perfect voor het fijnmalen van ijs en het maken van heerlijke smoothies of ijsdrankjes. Wil je liever zelf de controle hebben? Geen probleem! Met de 5 snelheidsstanden en de pulsestand heb je altijd de juiste instellingen voor jouw bereiding. Bovendien is het afmeten van ingrediënten een fluitje van een cent met de handige dop in de deksel, waarmee je tot 60 milliliter nauwkeurig kunt afmeten. Dit betekent dat je geen aparte maatbeker meer nodig hebt. Na gebruik is het schoonmaken van de blender een fluitje van een cent. Vul simpelweg de blenderkan met water en afwasmiddel en laat het reinigingsprogramma zijn werk doen. Mocht de kan niet helemaal schoon zijn, dan kun je deze ook gewoon in de vaatwasser plaatsen. Zo bespaar je kostbare tijd en kun je nog meer genieten van je heerlijke creaties. Met de KitchenAid Artisan K400 5KSB4026EKG Kyoto Glow + citruspers opzetstuk haal je een veel.

Pluspunten
  • Met het bijgeleverde citruspersopzetstuk kun je ook vers sinaasappelsap maken. Dankzij het krachtige vermogen van 1.200 watt mix je hardere ingrediënten voor een langere tijd. Met de ijs crush functie maal je moeiteloos ijsblokjes voor in je sapje of smoothie.

Minpunten
  • Bij aankoop ontvang je geen mengbeker opzetstuk, waarmee je smoothies gemakkelijk kunt meenemen voor onderweg.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de KitchenAid Artisan K400 5KSB4026EKG Kyoto Glow + citruspers opzetstuk

Bekijk of de KitchenAid Artisan K400 5KSB4026EKG Kyoto Glow + citruspers opzetstuk mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de KitchenAid 5KSB1CPA, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!