1. blackfriday
  2. KitchenAid Artisan K400 5KSB4026EKG Kyoto Glow + citruspers en mengbeker

KitchenAid Artisan K400 5KSB4026EKG Kyoto Glow + citruspers en mengbeker Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van KitchenAid Artisan K400 5KSB4026EKG Kyoto Glow + citruspers en mengbeker 5KSB2030PJB. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op KitchenAid Artisan K400 5KSB4026EKG Kyoto Glow + citruspers en mengbeker. 

Specificaties KitchenAid Artisan K400 5KSB4026EKG Kyoto Glow + citruspers en mengbeker
MerkKitchenAid
Fabrikantcode5KSB2030PJB

Over KitchenAid 5KSB2030PJB

Met de KitchenAid Artisan K400 5KSB4026EKG Kyoto Glow + citruspers en mengbeker haal je een veelzijdige blender in huis waarmee je niet alleen heerlijke smoothies en ijsdrankjes kunt maken, maar ook verse jus kunt persen en je favoriete sapje kunt meenemen voor onderweg. Deze blender kan zowel warme, koude als bevroren ingrediënten verwerken, waardoor je eindeloze mogelijkheden hebt in de keuken. Deze blender is uitgerust met automatische programma's die perfect zijn voor het fijnmalen van ijs en het maken van gladde smoothies en ijsdrankjes. Daarnaast kun je ook soepen en notenpasta's maken met behulp van de 5 snelheidsstanden of de pulsestand voor extra vermogen. Het handige dopje in de deksel van de blenderkan maakt het eenvoudig om ingrediënten tot 60 milliliter af te meten, waardoor je geen aparte maatbeker nodig hebt. Na gebruik is het schoonmaken van de blender een fluitje van een cent. Vul de blenderkan met water en afwasmiddel en laat het reinigingsprogramma zijn werk doen. Als de blenderkan niet helemaal schoon is, kun je hem gewoon in de vaatwasser plaatsen. Met de KitchenAid Artisan K400 5KSB4026EKG Kyoto Glow + citruspers en mengbeker geniet je dus niet alleen van heerlijke gerechten en drankjes, maar ook van het gemak en de eenvoud van het schoonmaken.

Pluspunten
  • Met deze blender kan je ook verse jus persen en je sapje onderweg meenemen, dankzij de bijgeleverde citruspers en mengbeker. Dankzij de krachtige 1.200 watt vermogen kan je gedurende langere tijd harde ingrediënten mixen. Met de ijs crush functie kan je eenvoudig ijsblokjes vermalen voor in je sapje of smoothie.

Minpunten
  • Er wordt geen receptenboek bijgevoegd waar je inspiratie uit kunt halen voor sappen en andere bereidingen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de KitchenAid Artisan K400 5KSB4026EKG Kyoto Glow + citruspers en mengbeker

Bekijk of de KitchenAid Artisan K400 5KSB4026EKG Kyoto Glow + citruspers en mengbeker mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de KitchenAid 5KSB2030PJB, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!