1. KitchenAid Artisan 5KSM156QPEPP Pebbled Palm

KitchenAid Artisan 5KSM156QPEPP Pebbled Palm Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van KitchenAid Artisan 5KSM156QPEPP Pebbled Palm 5KSM156QPEPP. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op KitchenAid Artisan 5KSM156QPEPP Pebbled Palm. 

Specificaties KitchenAid Artisan 5KSM156QPEPP Pebbled Palm
MerkKitchenAid
Fabrikantcode5KSM156QPEPP

Over KitchenAid 5KSM156QPEPP

Met de KitchenAid Artisan 5KSM156QPEPP Pebbled Palm haal je een krachtige keukenmixer in huis waarmee je moeiteloos verschillende soorten beslag en deeg bereidt. Deze mixer beschikt over een indrukwekkend vermogen van 300 watt, waardoor je zelfs zwaarder beslag zoals brooddeeg moeiteloos kunt mengen. Dit wordt mogelijk gemaakt doordat de motor in de kop van de mixer is gemonteerd, wat zorgt voor een optimale krachtoverbrenging. Een van de handige functies van de KitchenAid Artisan 5KSM156QPEPP is de kantelbare kop. Hierdoor kun je eenvoudig accessoires zoals deeghaken wisselen, zonder dat je de hele mixer hoeft te verplaatsen. Dit bespaart niet alleen tijd, maar zorgt er ook voor dat je gemakkelijk kunt experimenteren met verschillende soorten recepten en bereidingstechnieken. Na een intensieve baksessie hoef je je geen zorgen te maken over het schoonmaken van deze mixer. Zowel de mengkom als de opzetstukken kunnen namelijk eenvoudig in de vaatwasser worden gereinigd. Dit bespaart je niet alleen tijd en moeite, maar zorgt er ook voor dat je altijd klaar bent voor een nieuwe culinaire uitdaging. Met de KitchenAid Artisan 5KSM156QPEPP Pebbled Palm haal je niet alleen een krachtige en veelzijdige keukenmixer in huis, maar ook een stijlvolle eyecatcher die elke keuken compleet maakt. De unieke pebb.

Pluspunten
  • Met de directe aandrijving kneedt de keukenmixer zelfs zwaar deeg met weinig vermogen. Je pakt de mengkom met één hand vast aan de handgreep op de grote kom. Met de 10 standen kun je de snelheid nauwkeurig afstemmen op je bereiding.

Minpunten
  • Er is geen extra mengkom bijgevoegd waarmee je gemakkelijk meerdere bereidingen achter elkaar kunt maken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de KitchenAid Artisan 5KSM156QPEPP Pebbled Palm

Bekijk of de KitchenAid Artisan 5KSM156QPEPP Pebbled Palm mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de KitchenAid 5KSM156QPEPP, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!