1. KitchenAid 5KFP0921EPT Pistache

KitchenAid 5KFP0921EPT Pistache Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van KitchenAid 5KFP0921EPT Pistache 5KFP0921EPT. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op KitchenAid 5KFP0921EPT Pistache. 

Specificaties KitchenAid 5KFP0921EPT Pistache
MerkKitchenAid
Fabrikantcode5KFP0921EPT

Over KitchenAid 5KFP0921EPT

Met de KitchenAid 5KFP0921EPT Pistache kun je niet alleen hakken, snijden en raspen, maar ook ingrediënten kloppen en kneden. Deze foodprocessor maakt het mogelijk om bijvoorbeeld uien fijn te hakken of heerlijke dipsausjes te maken. Daarnaast wordt het apparaat geleverd met extra accessoires, zoals een julienneschijf en een klopschijf. Met de julienneschijf kun je ingrediënten in dunne reepjes snijden, terwijl je met het garde accessoire bijvoorbeeld room kunt kloppen tot zelfgemaakte boter. De KitchenAid 5KFP0921EPT Pistache is voorzien van 3 knoppen aan de voorkant, waarmee je eenvoudig de juiste snelheid kunt kiezen. Na gebruik kun je de losse onderdelen gemakkelijk reinigen in de vaatwasser. Dankzij de handige deksel kun je jouw bereiding ook bewaren in de koelkast. Bovendien kun je alle onderdelen netjes opbergen in de mengkom, zodat je alles altijd bij de hand hebt. Met zijn stijlvolle pistache kleur voegt deze foodprocessor ook nog eens een vleugje kleur toe aan je keuken. Ontdek nu de vele mogelijkheden van de KitchenAid 5KFP0921EPT Pistache en maak van koken en bakken een waar feestje!

Pluspunten
  • Bij deze foodprocessor is ook een julienneschijf en een garde accessoire inbegrepen. De pulsestand zorgt voor een korte, krachtige stoot om harde ingrediënten gemakkelijk te verpulveren. De accessoires kunnen eenvoudig worden opgeborgen in de mengkom van de foodprocessor.

Minpunten
  • Met een inhoud van slechts 2,1 liter is deze voedselverwerker alleen geschikt voor 2 personen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de KitchenAid 5KFP0921EPT Pistache

Bekijk of de KitchenAid 5KFP0921EPT Pistache mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de KitchenAid 5KFP0921EPT, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!