1. KitchenAid 5KES6503ECA Appelrood

KitchenAid 5KES6503ECA Appelrood Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van KitchenAid 5KES6503ECA Appelrood 5KES6503ECA. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op KitchenAid 5KES6503ECA Appelrood. 

Specificaties KitchenAid 5KES6503ECA Appelrood
MerkKitchenAid
Fabrikantcode5KES6503ECA

Over KitchenAid 5KES6503ECA

De KitchenAid 5KES6503ECA Appelrood is een opvallende espressomachine met een stevig design en een behuizing van metaal. Met deze pistonmachine kun je tegelijkertijd 1 of 2 shots espresso bereiden. Door de slimme temperatuursensoren kun je genieten van een espresso met een rijke smaak en een romige cremalaag. De machine zorgt ervoor dat de watertemperatuur tijdens het hele bereidingsproces constant blijft en binnen het optimale bereik voor de beste kwaliteit espresso. Om de koffie aan te drukken in de filterdrager, wordt er een tamper meegeleverd. De filterdrager heeft een vlakke onderkant, waardoor de koffie gelijkmatig wordt aangedrukt. Met de stoompijp kun je de espresso's omtoveren tot heerlijke melkspecialiteiten zoals een latte, cappuccino of espresso macchiato. De stoompijp kan worden gebruikt om melk op te schuimen en te verwarmen. Voor dit doel wordt er een melkkan meegeleverd. Let op: het vergt tijd en geduld om te leren hoe je smaakvolle koffie kunt zetten met een pistonmachine. Het proces is veel minder eenvoudig dan met een volautomatische espressomachine. Maar met de KitchenAid 5KES6503ECA Appelrood kun je genieten van professionele kwaliteit espresso's en melkspecialiteiten in het comfort van je eigen keuken.

Pluspunten
  • De metalen behuizing is sterker dan een behuizing van plastic. De filterdrager heeft een platte onderkant waardoor je de koffie gelijkmatig aandrukt. Op de warmhoudplaat blijft je kop koffie langer warm.

Minpunten
  • Zonder bonenmaler maak je geen fijngemalen koffiebonen zelf, deze moet je apart kopen. Zonder display begeleidt het apparaat je niet door een menu met keuzemogelijkheden tijdens het koffiezetten.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de KitchenAid 5KES6503ECA Appelrood

Bekijk of de KitchenAid 5KES6503ECA Appelrood mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de KitchenAid 5KES6503ECA, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!