1. blackfriday
  2. KitchenAid 5KCM1209EER Rood

KitchenAid 5KCM1209EER Rood Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van KitchenAid 5KCM1209EER Rood 5KCM1209EER. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op KitchenAid 5KCM1209EER Rood. 

Specificaties KitchenAid 5KCM1209EER Rood
MerkKitchenAid
Fabrikantcode5KCM1209EER

Over KitchenAid 5KCM1209EER

Met de KitchenAid 5KCM1209EER Keizerrood zet je gemakkelijk 14 koppen heerlijke koffie per keer. Dit koffiezetapparaat is uitgerust met handige doseermarkeringen op de herbruikbare filter en een tabel op het waterreservoir, waardoor je altijd de juiste hoeveelheden koffie en water gebruikt. Hierdoor ben je verzekerd van perfecte koffie op smaak. Met de keuzeknop bepaal je zelf de sterkte van je koffie. Zo kun je 's ochtends automatisch een sterke kop koffie zetten en 's avonds genieten van een mildere variant. Dankzij de pauze functie hoef je niet te wachten tot de hele kan gevuld is om alvast een kopje in te schenken. Je kunt tijdens het koffiezetten alvast je mok vullen. En alsof dat nog niet genoeg is, blijft je koffie ook nog eens 40 minuten warm op de warmhoudplaat. Zo kun je op je gemak genieten van een tweede kopje koffie zonder dat het zijn heerlijke temperatuur verliest. De KitchenAid 5KCM1209EER Keizerrood is het ideale koffiezetapparaat voor iedere koffieliefhebber die op zoek is naar gemak en smaakvolle koffie.

Pluspunten
  • Dankzij het grote waterreservoir van 1.7 liter kun je tegelijkertijd 14 kopjes koffie zetten. Met de timer kun je instellen wanneer de koffie klaar is. Het warmhoudrooster houdt de koffie 40 minuten lang warm.

Minpunten
  • Het toestel heeft geen thermosfles om de koffie warm te houden wanneer je de fles op tafel plaatst.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de KitchenAid 5KCM1209EER Rood

Bekijk of de KitchenAid 5KCM1209EER Rood mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de KitchenAid 5KCM1209EER, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!