1. blackfriday
  2. Kenwood Titanium Chef Baker KVL65.001WH

Kenwood Titanium Chef Baker KVL65.001WH Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Kenwood Titanium Chef Baker KVL65.001WH 0W20011378. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Kenwood Titanium Chef Baker KVL65.001WH. 

Specificaties Kenwood Titanium Chef Baker KVL65.001WH
MerkKenwood
Fabrikantcode0W20011378

Over Kenwood 0W20011378

Met de Kenwood Titanium Chef Baker KVL65.001WH kan je moeiteloos in één keer beslag maken voor een springvorm van 2,5 liter dankzij de royale mengkom van 7 liter. Deze keukenmachine is uitgerust met een ingebouwde weegschaal, zodat je de ingrediënten direct in de mengkom kunt wegen. Met een indrukwekkende kracht van 1.200 watt kan je met deze keukenmachine meerdere zware bereidingen achter elkaar maken, zoals het kneden van brood- of pizzadeeg. De meegeleverde deeghaak maakt het maken van deeg een fluitje van een cent. Daarnaast ontvang je ook een k-klopper en garde. Met de k-klopper kan je beslag mengen en met de garde kan je slagroom opkloppen. Dankzij de antispatdeksel hoef je je geen zorgen te maken over spetters tijdens het mixen. En wanneer je klaar bent, kunnen de losse onderdelen gewoon in de vaatwasser geplaatst worden voor een eenvoudige reiniging. De Kenwood Titanium Chef Baker KVL65.001WH is niet alleen een krachtige keukenmachine, maar ook een veelzijdige hulp in de keuken. Met een ruime mengkom en een scala aan accessoires wordt het bereiden van diverse gerechten een fluitje van een cent. Of je nu beslag wilt mengen, deeg wilt kneden of slagroom wilt opkloppen, deze keukenmachine staat voor je klaar. Met zijn elegante ontwerp zal hij ook zeker een blikvanger zijn in je keuken. Dankz.

Pluspunten
  • Met de ruime inhoud van 7 liter kun je beslag maken voor 2 tot 3 cakes tegelijk in de mengkom. Met de ingebouwde weegschaal kun je ingrediënten direct afwegen in de mengkom. Dankzij het zeer krachtige vermogen kun je dagelijks meerdere bereidingen maken met zwaar deeg.

Minpunten
  • Er is geen extra mengkom beschikbaar waarmee je eenvoudig meerdere bereidingen achter elkaar kunt maken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Kenwood Titanium Chef Baker KVL65.001WH

Bekijk of de Kenwood Titanium Chef Baker KVL65.001WH mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Kenwood 0W20011378, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!