1. blackfriday
  2. Kenwood CHP62.400SI

Kenwood CHP62.400SI Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Kenwood CHP62.400SI 0W20011296. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Kenwood CHP62.400SI. 

Specificaties Kenwood CHP62.400SI
MerkKenwood
Fabrikantcode0W20011296

Over Kenwood 0W20011296

Met de Kenwood CHP62.400SI kan je niet alleen ingrediënten hakken, maar ook ijs crushen. Hierdoor kan je bijvoorbeeld genieten van een verfrissend koud drankje of een heerlijk bevroren dessert. Het bedienen van deze hakmolen is zeer eenvoudig, met slechts één druk op de knop. Bovendien is er een handige vulopening in de deksel geïntegreerd, waardoor je tijdens het mixen moeiteloos extra ingrediënten kunt toevoegen. Daarnaast kan je kiezen uit 2 snelheden, waarbij de hogere snelheid zelfs harde ingrediënten zoals noten kan mixen. Nog een handige eigenschap van deze hakmolen is dat je bereidingen kunt bewaren. Plaats simpelweg de meegeleverde deksel op de mengkom en zet het geheel in de koelkast. Zo kan je later nog genieten van je heerlijke creaties. Bovendien bespaart dit product je ook tijd bij het schoonmaken, omdat alle onderdelen gewoon in de vaatwasser kunnen worden geplaatst. Kortom, met de Kenwood CHP62.400SI haal je een veelzijdige en gebruiksvriendelijke hakmolen in huis, die je in staat stelt om zowel ingrediënten te hakken als ijs te crushen.

Pluspunten
  • Met deze hakmolen kun je ook ijs en noten hakken. Je kunt gemakkelijk ingrediënten toevoegen tijdens het gebruik via de opening in het deksel. De losse onderdelen kunnen in de vaatwasser.

Minpunten
  • Er wordt geen extra mes bijgeleverd, dus als je meerdere ingrediënten na elkaar wilt hakken, moet je het mes eerst afwassen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Kenwood CHP62.400SI

Bekijk of de Kenwood CHP62.400SI mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Kenwood 0W20011296, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!