1. JURA Z10 Aluminium White (EA)

JURA Z10 Aluminium White (EA) Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van JURA Z10 Aluminium White (EA) 15348. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op JURA Z10 Aluminium White (EA). 

Specificaties JURA Z10 Aluminium White (EA)
MerkJura
Fabrikantcode15348

Over Jura 15348

Met de JURA Z10 Aluminium White (EA) geniet je niet alleen van een breed scala aan warme koffievarianten, maar ook van verfrissende ijskoffies met slechts één druk op de knop. Naast de klassieke koffiespecialiteiten kan deze machine ook een heerlijke cold brew bereiden. Dankzij het innovatieve Cold Extraction Process wordt koud water onder hoge druk door de versgemalen koffie geperst, wat resulteert in een koffie met een verkwikkende smaak en aroma's die optimaal vrijkomen. De geavanceerde bonenmaler van de JURA Z10 Aluminium White (EA) herkent automatisch welke koffiespecialiteit je hebt gekozen en past de maalfijnheid daarop aan, zodat je zelf geen instellingen hoeft aan te passen. Wil je toch graag de sterkte van je koffie aanpassen? Dit kan eenvoudig via het intuïtieve touchscreen display. Bovendien kun je de koffiemachine ook bedienen met de handige bijgeleverde Wifi Connect-app. Hiermee heb je op afstand volledige controle over je koffiezetapparaat. Als geautoriseerde JURA dealer biedt Coolblue maar liefst 25 maanden garantie op deze koffiemachine. Mocht er onverhoopt iets misgaan, dan zorgt JURA voor reparatie of vervanging van onderdelen of het gehele apparaat. Bovendien is deze machine zeer onderhoudsvriendelijk en biedt een uitstekende duurzaamheid, zodat je jarenlang kunt genieten van de perfecte kop koffie.

Pluspunten
  • Je maakt ook ijskoffies, zoals een cold brew, dankzij het Cold Extraction Process. De intelligente bonenmaler herkent de door jou gekozen koffiespecialiteit en past snel de maalgraad daarop aan. Met de bijgeleverde JURA Wifi Connect bedien je de koffiemachine vanaf een afstand met een tablet of smartphone.

Minpunten
  • You do not make 2 milk specialties at the same time.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de JURA Z10 Aluminium White (EA)

Bekijk of de JURA Z10 Aluminium White (EA) mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Jura 15348, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!