1. blackfriday
  2. JURA J8 Piano White (EA)

JURA J8 Piano White (EA) Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van JURA J8 Piano White (EA) 15460. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op JURA J8 Piano White (EA). 

Specificaties JURA J8 Piano White (EA)
MerkJura
Fabrikantcode15460

Over Jura 15460

Met de JURA J8 Piano White (EA) kun je nu je favoriete koffiebar-drankje zelf thuis maken. Deze geweldige machine heeft een Sweet Foam functie waarmee je siroop kunt mengen met het melkschuim, zodat je met één druk op de knop kunt genieten van een heerlijke zoete latte macchiato. Maar dat is nog niet alles! Met deze machine kun je kiezen uit maar liefst 23 verschillende koffiespecialiteiten, 2 soorten melkschuim en 2 soorten thee. Wat deze machine echt uniek maakt, is dat hij zelf kan herkennen welk kopje je onder de uitloop plaatst. Op basis hiervan past hij automatisch de selectie op het display aan, zodat je alleen de beschikbare specialiteiten ziet. Dus als je een klein kopje gebruikt, krijg je allerlei espresso varianten te zien. Dit maakt koffiezetten nog makkelijker dan ooit tevoren. Bovendien ben je verzekerd van de beste kwaliteit koffie dankzij de geavanceerde koffiemolen die de maalgraad bewaakt, wat resulteert in een gelijkmatig eindresultaat en maximale smaak voor elke kop koffie. Als geautoriseerde JURA dealer biedt Coolblue maar liefst 25 maanden garantie op deze JURA J8 Piano White (EA). Mocht er iets mis zijn, dan zorgt JURA voor reparatie of vervanging van onderdelen of zelfs het hele apparaat. En alsof dat nog niet genoeg is, heeft deze machine ook nog eens weinig onderhoud nodig en is hij zeer stevig.

Pluspunten
  • Je kunt ook genieten van zoete melkspecialiteiten dankzij het gebruik van een siroopje. Je hebt de keuze uit 30 verschillende koffiespecialiteiten waarvan je zelf de sterkte, hoeveelheid en temperatuur kunt aanpassen. Met de inbegrepen JURA Wifi Connect kun je de koffiemachine op afstand bedienen met een tablet of smartphone.

Minpunten
  • Je zet niet twee melkspecialiteiten tegelijkertijd.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de JURA J8 Piano White (EA)

Bekijk of de JURA J8 Piano White (EA) mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Jura 15460, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!