1. blackfriday
  2. JURA E6 Piano White (EC)

JURA E6 Piano White (EC) Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van JURA E6 Piano White (EC) 15438. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op JURA E6 Piano White (EC). 

Specificaties JURA E6 Piano White (EC)
MerkJura
Fabrikantcode15438

Over Jura 15438

De JURA E6 Piano White (EC) is de perfecte koffiemachine voor liefhebbers van cappuccino. Met slechts één druk op de knop zet deze machine niet alleen heerlijke zwarte koffiespecialiteiten, maar ook een verrukkelijke cappuccino. Dankzij de melkslang wordt er een zacht melkschuim geproduceerd, waardoor elke cappuccino een waar genot is. Maar dat is nog niet alles, deze koffiemachine biedt ook een scala aan andere koffievariaties. Kies uit espresso, koffie, caffè barista, lungo barista en espresso macchiato. En als je zin hebt in een kopje thee, tap je eenvoudig heet water. Met het overzichtelijke kleurendisplay en de handige toetsen bedien je deze machine moeiteloos. Kies uit verschillende sterktes, hoeveelheden en temperaturen voor je koffie, precies zoals jij het lekker vindt. De Professional Aroma Grinder van JURA maalt de koffiebonen op hoog niveau, waardoor alle aroma's optimaal vrijkomen. En dankzij de samenwerking tussen Coolblue en JURA, ontvang je maar liefst 25 maanden garantie op deze koffiemachine. Mocht er onverhoopt een probleem optreden, dan zorgt JURA voor reparatie of vervanging van onderdelen. Met de JURA E6 Piano White (EC) geniet je niet alleen van heerlijke koffie, maar ook van weinig onderhoud en een duurzaam apparaat dat lang meegaat.

Pluspunten
  • Met één druk op de knop zet je een cappuccino en espresso macchiato. Je kunt kiezen uit 7 koffiespecialiteiten waarvan je zelf de sterkte, hoeveelheid en temperatuur aanpast. Dankzij het kleurendisplay bedien je de espressomachine eenvoudig via een uitgebreid menu met diverse keuzeopties.

Minpunten
  • Voor het opslaan van koffierecepten heb je de JURA Smart Connect nodig, je slaat ze niet op.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de JURA E6 Piano White (EC)

Bekijk of de JURA E6 Piano White (EC) mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Jura 15438, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!