1. blackfriday
  2. JURA E4 Piano Black (EA)

JURA E4 Piano Black (EA) Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van JURA E4 Piano Black (EA) 15435. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op JURA E4 Piano Black (EA). 

Specificaties JURA E4 Piano Black (EA)
MerkJura
Fabrikantcode15435

Over Jura 15435

Met de JURA E4 Piano Black (EA) kun je nu 1 of 2 heerlijke zwarte koffies tegelijkertijd maken. Of je nu zin hebt in een sterke espresso of een smaakvolle koffie, met deze machine heb je de keuze. Daarnaast biedt het ook de mogelijkheid om heet water te zetten voor een heerlijk kopje thee. Wat deze machine echt onderscheidt van andere koffiezetapparaten is de vernieuwde zetgroep en de Professional Aroma Grinder van de JURA E-lijn. Het geavanceerde zetsysteem zorgt ervoor dat het water langzaam en in verschillende fases door de koffie loopt, wat resulteert in een constante hoge kwaliteit en een rijk aroma. Met de handige functies op het display kun je met slechts één druk op de knop jouw gewenste koffiebereiding selecteren. Bovendien kun je kiezen uit 3 verschillende sterktes voor elke kop koffie die je zet. Het display geeft ook aan wanneer er onderhoud nodig is, zodat je altijd op de hoogte bent. Bij Coolblue ben je verzekerd van de beste service, want wij zijn een geautoriseerde JURA dealer. Dat betekent dat je maar liefst 25 maanden garantie krijgt op jouw koffiezetapparaat. Mocht er iets misgaan, dan zorgt JURA ervoor dat het gerepareerd wordt of dat er vervangende onderdelen worden geleverd. Bovendien is deze machine niet alleen van hoge kwaliteit, maar ook zeer stevig en heeft het weinig onderhoud nodig. K.

Pluspunten
  • Je kunt 1 of 2 espresso's en koffies tegelijkertijd bereiden. Met de Professional Aroma Grinder komen koffiearoma's optimaal naar voren. Je kunt kiezen uit 2 koffiespecialiteiten waarvan je zelf de sterkte en hoeveelheid kunt aanpassen.

Minpunten
  • Met dit koffieapparaat kun je geen melkspecialiteiten maken. Je kunt geen koffierecepten opslaan, hiervoor heb je de JURA Smart Connect nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de JURA E4 Piano Black (EA)

Bekijk of de JURA E4 Piano Black (EA) mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Jura 15435, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!