1. Inventum OV307B

Inventum OV307B Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Inventum OV307B OV307B. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Inventum OV307B. 

Specificaties Inventum OV307B
MerkInventum
FabrikantcodeOV307B

Over Inventum OV307B

De Inventum OV307B is een veelzijdige oven met een inhoud van maar liefst 30 liter. Hierdoor heb je voldoende ruimte om heerlijke gerechten te bereiden voor het hele gezin. De oven beschikt over 2 handige inschuifhoogtes, zodat je verschillende gerechten tegelijkertijd kunt bereiden. Met de 6 verschillende ovenstanden kun je eindeloos variëren in de bereiding van je gerechten. Of je nu onder- en bovenwarmte wilt gebruiken of juist bovenwarmte in combinatie met hetelucht, met de Inventum OV307B is het allemaal mogelijk. Dankzij de handige draaiknoppen is het instellen van de juiste ovenstand een fluitje van een cent. Deze oven is ook ideaal voor het braden van gevogelte, zoals kip of kalkoen. Dankzij het handige draaispit wordt je vlees gelijkmatig geroosterd en krijgt het een heerlijk krokant korstje. Het braadvet wordt opgevangen door de bakplaat, waardoor de oven minder snel vies wordt. Daarnaast beschikt de Inventum OV307B over een handige timer, waarmee je de temperatuur tot 230 graden Celsius en de tijd tot 120 minuten kunt instellen. Als de tijd om is, schakelt de oven automatisch uit, waardoor je gerechten nooit te lang worden bereid.

Pluspunten
  • Na het koken van je gerecht schakelt de oven automatisch uit.

Minpunten
  • De oven heeft geen magnetronfunctie om restjes eten op te warmen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Inventum OV307B

Bekijk of de Inventum OV307B mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Inventum OV307B, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!