1. blackfriday
  2. Inventum IKI9035

Inventum IKI9035 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Inventum IKI9035 IKI9035. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Inventum IKI9035. 

Specificaties Inventum IKI9035
MerkInventum
FabrikantcodeIKI9035

Over Inventum IKI9035

Met de Inventum IKI9035 kun je moeiteloos een uitgebreide maaltijd bereiden. Je hebt de mogelijkheid om zowel aan de linker- als rechterkant eenvoudig de kookzones uit te breiden. Hierdoor kun je gemakkelijk ruimte creëren voor een langwerpige grillplaat, vispan of braadslede. De inductiekookplaat heeft een breedte van 90 centimeter, waardoor je met 5 kookzones voldoende ruimte hebt voor grote pannen. Als alleen het vlees nog aan het garen is, maar de rest van de maaltijd al klaar is, kun je gebruik maken van de warmhoudfunctie op de andere kookzones. Op deze manier blijft je eten warm, zonder dat het aanbrandt. Daarnaast kun je met de boostfunctie snel een pan water of soep aan de kook brengen. Deze functie kun je eenvoudig instellen via de slider bediening. Met de Inventum IKI9035 haal je een kookplaat in huis die niet alleen functioneel is, maar ook een stijlvolle toevoeging vormt aan je keuken. Dankzij het moderne en strakke design past deze kookplaat perfect in elke keukenstijl. Bovendien is de IKI9035 voorzien van handige features zoals een timerfunctie en kinderbeveiliging, waardoor je met een gerust hart kunt koken. Kortom, met de Inventum IKI9035 kun je moeiteloos en met veel plezier de meest heerlijke gerechten bereiden.

Pluspunten
  • Gebruik de flexibele kookzones als één groot gebied of 2 aparte gebieden. Met een gemiddelde kookkwaliteit heb je meer opties voor het bereiden van maaltijden. Met de boostfunctie worden pannen extra snel verwarmd.

Minpunten
  • De kookzones worden niet automatisch uitgeschakeld als je pan overkookt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Inventum IKI9035

Bekijk of de Inventum IKI9035 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Inventum IKI9035, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!