1. blackfriday
  2. Inventum IKI6008

Inventum IKI6008 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Inventum IKI6008 IKI6008. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Inventum IKI6008. 

Specificaties Inventum IKI6008
MerkInventum
FabrikantcodeIKI6008

Over Inventum IKI6008

Met de Inventum IKI6008 haal je een geweldige inbouwinductiekookplaat met 4 kookzones in huis. Het inschakelen van de kookplaat gaat eenvoudig via de tiptoetsen. Vervolgens kun je de juiste kookstand selecteren met behulp van de slider. Elke kookzone beschikt over 9 verschillende kookstanden. De laagste kookstand is ideaal voor het zachtjes laten pruttelen van bijvoorbeeld pompoensoep, terwijl de hoogste stand perfect is voor het dichtschroeien van vlees of het wokken van kip. Met de boostfunctie kun je bovendien extra snel een pan water aan de kook brengen. Zo hoef je niet langer te wachten en is een volle pan water binnen enkele minuten gekookt. Het aansluiten van de kookplaat is eenvoudig dankzij de normale stekker. Dit is bijzonder handig als je momenteel nog op gas kookt en wilt overstappen naar inductie. De Inventum IKI6008 biedt niet alleen gebruiksgemak en veelzijdigheid, maar zorgt ook voor een strakke en moderne uitstraling in jouw keuken.

Pluspunten
  • Met de boostfunctie worden pannen extra snel opgewarmd. Met de schuifregelaar kun je met je vinger naar de gewenste temperatuur of stand schuiven.

Minpunten
  • De kookplaat biedt geen plaats voor langwerpige of grote pannen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Inventum IKI6008

Bekijk of de Inventum IKI6008 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Inventum IKI6008, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!