1. blackfriday
  2. Haier HSW79F18DIPT

Haier HSW79F18DIPT Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Haier HSW79F18DIPT 34.005.279. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Haier HSW79F18DIPT. 

Specificaties Haier HSW79F18DIPT
MerkHaier
Fabrikantcode34.005.279

Over Haier 34.005.279

Met de Haier HSW79F18DIPT hoef je nooit meer te dorsten! Deze Amerikaanse koelkast heeft namelijk een handige waterdispenser, waarmee je altijd een glas ijskoud water kunt vullen. Maar dat is nog niet alles: op een warme zomerdag kun je ook een glas cola vullen met heerlijke ijsblokjes. Deze koelkast heeft een overzichtelijke indeling met maar liefst 3 ruime plateaus en 2 diepe groentelades. Zo kun je al je boodschappen gemakkelijk organiseren. Daarnaast beschikt de Haier HSW79F18DIPT over een speciale Humidity vershoudzone, waarin je de luchtvochtigheid kunt aanpassen. Hierdoor kun je zelf bepalen hoe lang je groente en fruit vers blijven. En alsof dat nog niet genoeg is, heeft deze koelkast ook een handig vriesgedeelte met 2 deurvakken. Zo kun je gemakkelijk bij je favoriete diepvriessnacks. En het beste van alles? Met een geluidsniveau van slechts 36 decibel zul je de koelkast nauwelijks horen zoemen, zelfs niet als je een spannende film kijkt. En dankzij de afgedekte condensor en het No Frost vriesvak heb je ook nog eens weinig onderhoud aan deze ijskast. Dat scheelt jou weer wat huishoudelijke klusjes!

Pluspunten
  • De koelkast is energiezuinig met een energieklasse D en dus milieuvriendelijk. Met een capaciteit van 601 liter is het een zeer ruime Amerikaanse koelkast. Met de water- en ijsdispenser heb je altijd water en ijsblokjes tot je beschikking.

Minpunten
  • Heeft een kortere levensduur door de basisklasse bouwkwaliteit.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Haier HSW79F18DIPT

Bekijk of de Haier HSW79F18DIPT mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Haier 34.005.279, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!