1. blackfriday
  2. GreenChef Keramische koekenpan 28 cm

GreenChef Keramische koekenpan 28 cm Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van GreenChef Keramische koekenpan 28 cm CW002482-002. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op GreenChef Keramische koekenpan 28 cm. 

Specificaties GreenChef Keramische koekenpan 28 cm
MerkGreenChef
FabrikantcodeCW002482-002

Over GreenChef CW002482-002

Met de GreenChef Keramische koekenpan 28 cm kun je jouw vlees snel en krokant bakken, dankzij de speciale keramische baklaag. Door deze laag kun je korter en heter bakken, tot wel 400 graden Celsius. Dit betekent dat je minder olie of boter hoeft te gebruiken, waardoor je gezonder kunt koken. De koekenpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie. Dankzij het lichte gewicht van slechts 0,97 kilogram en het gebruik van aluminium materiaal, is de pan eenvoudig te hanteren en kun je hem gemakkelijk naar de eettafel verplaatsen. Na het koken kun je de pan eenvoudig in de vaatwasser reinigen, maar als je hem met de hand afwast, zal hij nog langer meegaan. Met de GreenChef Keramische koekenpan 28 cm kun je genieten van een gezonde en gemakkelijke kookervaring. Deze pan is perfect voor het bereiden van heerlijke, krokante stukken vlees. Dankzij de keramische baklaag kun je op hogere temperaturen bakken en heb je minder olie of boter nodig. Bovendien is de pan geschikt voor alle warmtebronnen, waaronder inductie, waardoor je hem op elk fornuis kunt gebruiken. Het lichte gewicht en de handige handgreep maken het gemakkelijk om de pan te verplaatsen, zelfs als hij vol is. Na het koken kun je de pan eenvoudig in de vaatwasser zetten, maar als je hem met de hand afwast, zal hij nog langer.

Pluspunten
  • De keramische coating is bestand tegen hoge temperaturen, waardoor ingrediënten snel krokant worden. De pan is geschikt voor alle soorten warmtebronnen, inclusief inductie. Deze bakpan heeft een diameter van 28 centimeter en een gewicht van 0,97 kilogram, waardoor hij erg licht is en gemakkelijk te gebruiken.

Minpunten
  • Deze pan heeft een bouwkwaliteit in de basisklasse, waardoor hij sneller slijt en minder stevig is dan een pan in de midden- en topklasse.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de GreenChef Keramische koekenpan 28 cm

Bekijk of de GreenChef Keramische koekenpan 28 cm mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de GreenChef CW002482-002, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!