1. blackfriday
  2. Fritel GR2275

Fritel GR2275 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Fritel GR2275 142075. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Fritel GR2275. 

Specificaties Fritel GR2275
MerkFritel
Fabrikantcode142075

Over Fritel 142075

Met de Fritel GR2275 contactgrill kun je niet alleen genieten van heerlijk gegrilde groenten en vlees, maar het transformeert ook tot een handige tafelgrill! Dankzij de uitklapbare grillplaten kun je hem eenvoudig op de eettafel plaatsen en samen met je gezelschap genieten van een gezonde en smaakvolle maaltijd. Met een groot bakoppervlak kun je gemakkelijk 2 panini's of tosti's bereiden. De temperatuur van de grill kan handmatig worden ingesteld via de handige draaiknop aan de voorkant. Het temperatuurlampje geeft aan wanneer de grillplaten op de juiste temperatuur zijn. Wanneer het lampje groen brandt, kun je jouw panini's direct op de grill leggen. Na gebruik kun je de grillplaten eenvoudig losklikken van de grill en in de vaatwasser reinigen. Dit bespaart je tijd en moeite bij het schoonmaken. De Fritel GR2275 contactgrill is niet alleen praktisch, maar ook stijlvol dankzij het moderne ontwerp. Kortom, met deze veelzijdige contactgrill haal je een waardevolle aanvulling voor je keuken in huis.

Pluspunten
  • Je opent de contactgrill volledig, zodat je hem ook als tafelgrill kunt gebruiken. Dankzij het ruime formaat kun je tegelijkertijd 2 panini's bereiden. Je kunt precies zien wanneer de grill op temperatuur is dankzij het temperatuurlampje.

Minpunten
  • Bij deze contactgrill ontvang je geen extra platen om ingrediënten of wafels mee te grillen of bakken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Fritel GR2275

Bekijk of de Fritel GR2275 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Fritel 142075, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!