1. blackfriday
  2. ETNA KIF880DS

ETNA KIF880DS Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van ETNA KIF880DS 737.629. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op ETNA KIF880DS. 

Specificaties ETNA KIF880DS
MerkETNA
Fabrikantcode737.629

Over ETNA 737.629

De ETNA KIF880DS is een elegant en stijlvol fornuis met een breedte van 80 centimeter. Het matzwarte oppervlak geeft een moderne uitstraling aan elke keuken. Met 5 zones en 10 kookstanden biedt deze inductie kookplaat volop mogelijkheden om de meest uiteenlopende gerechten te bereiden. Bovendien beschikt het over een handige boostfunctie, waarmee je snel en efficiënt kan koken. Wat deze kookplaat echt uniek maakt, is de innovatieve Place & Slide functie. Deze slimme technologie herkent automatisch op welke zone je een pan plaatst en verlicht de bijbehorende bediening. Met de handige schuifregelaar kan je eenvoudig de gewenste temperatuur of stand selecteren. Daarnaast beschikt de kookplaat over flexibele kookzones die je gemakkelijk aan elkaar kan koppelen. Hierdoor heb je voldoende ruimte om bijvoorbeeld een grillplaat of braadslede te gebruiken. De ETNA KIF880DS is niet alleen praktisch, maar ook zeer gebruiksvriendelijk. De timerfunctie houdt nauwkeurig bij hoelang de zone al aanstaat, zodat je altijd de perfecte kooktijd kan bepalen. Daarnaast kan je de timer ook eenvoudig instellen als kookwekker. Bovendien is deze kookplaat flexibel in het gebruik. Standaard is het ingesteld op 2 fasen, maar dankzij het powermanagement systeem kan je het ook aansluiten op 3 fasen of zelfs.

Pluspunten
  • Gebruik de flexibele kookzones als 1 grote zone of 2 aparte zones. Met een topklasse bereidingskwaliteit heb je veel mogelijkheden voor het bereiden van gerechten. De kookplaat is ook geschikt voor braadsledes en langwerpige pannen dankzij de braadzone. Maak gebruik van de flexibele kookzones als één grote zone of als twee aparte zones. Met een bereidingskwaliteit van topklasse heb je veel opties voor het klaarmaken van maaltijden. De kookplaat is ook geschikt voor braadsledes en langwerpige pannen, dankzij de braadzone.

Minpunten
  • De kookplaat heeft geen geheugenfunctie waarmee je de meest gebruikte instellingen opslaat voor de volgende keer.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de ETNA KIF880DS

Bekijk of de ETNA KIF880DS mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de ETNA 737.629, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!