1. blackfriday
  2. ETNA KIF790ZT

ETNA KIF790ZT Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van ETNA KIF790ZT 742.037. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op ETNA KIF790ZT. 

Specificaties ETNA KIF790ZT
MerkETNA
Fabrikantcode742.037

Over ETNA 742.037

Met de ETNA KIF790ZT heb je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk groene asperges of biefstuk te grillen. Daarnaast kun je de 2 linkerkookzones combineren tot één grote kookzone wanneer je gebruik maakt van een grillplaat of teppanyakiplaat. Hierdoor heb je meer ruimte en kun je meerdere gerechten tegelijk bereiden. Deze kookplaat biedt ook de speciale LowTemp-functie, waarmee je de temperatuur nauwkeuriger kunt instellen wanneer je op lage temperaturen kookt. Dit is ideaal voor het maken van draadjesvlees of het trekken van bouillon. Daarnaast hoef je je geen zorgen te maken als je nog even moet wachten met eten. Dankzij de warmhoudfunctie blijft je eten warm, zodat je rustig de tafel kunt dekken terwijl je gerecht al gaar is. Heb je snel een pan kokend water nodig? Geen probleem! Met de boostfunctie kun je in een mum van tijd kokend water bereiden. Dit is handig voor bijvoorbeeld het koken van pasta of het maken van soep. De ETNA KIF790ZT is de perfecte kookplaat voor iedereen die houdt van gemak, functionaliteit en heerlijke gerechten.

Pluspunten
  • Gebruik de flexibele kookzone als één grote zone of 2 aparte zones. Met een bereidingskwaliteit van topklasse zijn er veel mogelijkheden voor het bereiden van gerechten. De aankookautomaat zorgt ervoor dat de kookzone automatisch terugschakelt wanneer de gewenste temperatuur is bereikt.

Minpunten
  • Je hebt een 5-polige stekker en kabel nodig voor deze kookplaat

    .

    Deze worden niet bijgeleverd.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de ETNA KIF790ZT

Bekijk of de ETNA KIF790ZT mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de ETNA 742.037, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!