1. blackfriday
  2. ETNA KIF160ZT

ETNA KIF160ZT Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van ETNA KIF160ZT 739.603. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op ETNA KIF160ZT. 

Specificaties ETNA KIF160ZT
MerkETNA
Fabrikantcode739.603

Over ETNA 739.603

Maak gebruik van de veelzijdige ETNA KIF160ZT kookplaat met de flexibele kookzone die je kunt aanpassen aan de grootte van je pannen. Of je nu een grote braadslede hebt of liever met twee pannen tegelijk kookt, deze kookplaat biedt de oplossing. Elke zone heeft 10 verschillende standen en is voorzien van een boostfunctie, zodat je gerechten snel op temperatuur zijn. Met de handige timerfunctie kun je zelf instellen wanneer de kookzones moeten stoppen met verwarmen. Zo kun je zonder zorgen de deur openen wanneer er wordt aangebeld. Door simpelweg op de pauzeknop te drukken, wordt de kookplaat tijdelijk uitgeschakeld. Zodra je weer verder wilt gaan met koken, druk je gewoon nogmaals op de knop en de kookplaat hervat de instellingen waar je was gebleven. Bovendien beschikt deze kookplaat over een handige powermanagement functie, waarmee je de kookplaat kunt gebruiken op 1 of 2 fasen. Dit betekent dat je de kookplaat kunt gebruiken zonder dat je de meterkast hoeft aan te passen. Met de ETNA KIF160ZT kookplaat ben je dus verzekerd van flexibiliteit, gemak en efficiëntie in de keuken.

Pluspunten
  • Gebruik de flexibele kookzone als één groot gebied of 2 aparte gebieden. Met een gemiddelde kookkwaliteit heb je meer opties om maaltijden te bereiden. Met de boostfunctie worden pannen extra snel verwarmd.

Minpunten
  • De kookplaat heeft geen warmhoudfunctie om je gerecht warm te houden.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de ETNA KIF160ZT

Bekijk of de ETNA KIF160ZT mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de ETNA 739.603, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!