1. blackfriday
  2. ETNA KGG860ZTA

ETNA KGG860ZTA Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van ETNA KGG860ZTA KGG860ZTA. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op ETNA KGG860ZTA. 

Specificaties ETNA KGG860ZTA
MerkETNA
FabrikantcodeKGG860ZTA

Over ETNA KGG860ZTA

De ETNA KGG860ZTA is een kookplaat die perfect is voor de moderne keuken. Met zijn gietijzeren pannendragers ben je verzekerd van stabiliteit tijdens het koken. Je hoeft je geen zorgen te maken dat je pannen verschuiven en kunt je volledig concentreren op het bereiden van heerlijke maaltijden. En het beste van alles? Na gebruik kun je de pannendragers gewoon in de vaatwasser plaatsen, waardoor je waardevolle tijd bespaart op het schoonmaken. De kookplaat beschikt over 4 verschillende kookzones, waardoor je genoeg ruimte hebt om meerdere gerechten tegelijkertijd te bereiden. En als je behoefte hebt aan wat extra vermogen, kun je altijd vertrouwen op de krachtige 3 kW sterkbrander. Hiermee breng je bijvoorbeeld in een mum van tijd een pan met water aan de kook. En dankzij de handige elektrische vonkontsteking hoef je nooit meer te puzzelen met lucifers of aanstekers. Met een simpele druk op de knop gaat de vlam direct aan en kun je direct beginnen met koken. De ETNA KGG860ZTA is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en gebruiksvriendelijke kookplaat.

Pluspunten
  • Pannen staan stabieler op de ruwe gietijzeren pannendragers en schuiven hierdoor minder tijdens het koken. De pannendragers zijn geschikt om in de vaatwasser te plaatsen. Dankzij de afwerking blijven de branderknoppen langer mooi.

Minpunten
  • Deze kookplaat beschikt niet over een wokbrander om een grote pan of wok te verhitten.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de ETNA KGG860ZTA

Bekijk of de ETNA KGG860ZTA mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de ETNA KGG860ZTA, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!