1. DOMO DO700BL X-power

DOMO DO700BL X-power Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van DOMO DO700BL X-power DO700BL. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op DOMO DO700BL X-power. 

Specificaties DOMO DO700BL X-power
MerkDomo
FabrikantcodeDO700BL

Over Domo DO700BL

Met de krachtige DOMO DO700BL X-power blender van 1.000 watt maak je moeiteloos een heerlijke smoothie. Vul de ruime kan of een van de twee kleine blenderkannen met jouw favoriete ingrediënten, bevestig het mes en zet de blender aan. Houd de knop ingedrukt totdat je drankje de gewenste dikte heeft bereikt. Als je harde stukjes groente of fruit gebruikt, kun je de knop tussendoor even loslaten om te pulseren. Op deze manier krijgen de ingrediënten de kans om terug te zakken naar het mes voordat je de blender opnieuw laat draaien. Op die manier ben je verzekerd van een gladde smoothie. Als je klaar bent, kun je het mes eenvoudig vervangen door een drinkdeksel en je smoothie direct meenemen. Zo kun je onderweg genieten van je gezonde drankje en zelfs je trein nog halen. Met de DOMO DO700BL X-power blender wordt het maken van smoothies een fluitje van een cent. Door de krachtige motor en de handige functies is het een geweldige toevoeging aan elke keuken.

Pluspunten
  • Met een vermogen van 1.000 watt kun je voor een korte tijd harde ingrediënten mixen. Je kunt de 3 blenderbekers gebruiken om te mixen, te drinken en om mee te nemen. Dankzij de antislip voetjes blijft de blender stevig op zijn plaats, zelfs bij hoge mixsnelheden.

Minpunten
  • De mixer is alleen geschikt voor koude bereidingen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de DOMO DO700BL X-power

Bekijk of de DOMO DO700BL X-power mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Domo DO700BL, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!