1. blackfriday
  2. Demeyere Alu Pro Koekenpan 32 cm

Demeyere Alu Pro Koekenpan 32 cm Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Demeyere Alu Pro Koekenpan 32 cm 13632. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Demeyere Alu Pro Koekenpan 32 cm. 

Specificaties Demeyere Alu Pro Koekenpan 32 cm
MerkDemeyere
Fabrikantcode13632

Over Demeyere 13632

Met de Demeyere Alu Pro Koekenpan 32 cm haal je een extra grote koekenpan in huis die perfect is voor het bereiden van heerlijke maaltijden voor het hele gezin. Met deze pan kun je bijvoorbeeld gemakkelijk een flinke portie krieltjes bakken. Daarnaast is de pan ook zeer geschikt voor het bereiden van langwerpige stukken vlees en vis. De bodem van de pan is extra dik en bestaat uit 3 lagen, waardoor deze pan geschikt is voor gebruik op inductieplaten, maar ook op alle andere warmtebronnen. Dankzij de titanium basislaag is de anti-aanbaklaag extra duurzaam, zodat je lang kunt genieten van een perfect bakresultaat. Om de anti-aanbaklaag zo min mogelijk te beschadigen, raden we aan om geen harde spatels te gebruiken en de pan na gebruik af te wassen met een sopje. Daarnaast geeft Demeyere maar liefst 5 jaar garantie op productie- en materiaalfouten, zodat je met een gerust hart kunt koken en bakken met deze hoogwaardige koekenpan.

Pluspunten
  • De koekenpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en kan in de oven worden gebruikt tot 230 graden Celsius. Dankzij de antiaanbaklaag heb je weinig olie of boter nodig tijdens het bakken. Een aluminium pan is licht in gewicht en daardoor makkelijker te verplaatsen.

Minpunten
  • De antiaanbaklaag kan gemakkelijk krassen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Demeyere Alu Pro Koekenpan 32 cm

Bekijk of de Demeyere Alu Pro Koekenpan 32 cm mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Demeyere 13632, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!